nawigacyjne sa fajne pamietacie jak kiedys mocna kjsowa ekipa latalismy na takie rajdy ??
[ Dodano: 2008-04-22, 09:23 ]
Cytat:
Jeśli chodzi o sędziów to miałem się nie wypowiadać bo miałem z Nimi na pieńku po przejazdach zapoznawczych więc byłbym mocno nieobiektywny. Ale wielu zawodników było niezadowolonych z ich pracy. Nie mówiąc już o tym, że można być trochę milszym dla ludzi
No ale może po prostu nie ogarniali...ale i tak Ich pozdrawiam
hehe nic dodac nic ująć.... prezes zrob cos z tym....
_________________ Nie, nie, prędkość była OK... tylko zakręt trochę za ciasny.
"To jest pokolenie któro uczyło się jeździć na pachołkach... MY uczyliśmy się na zusie i zawadówce "
W sobotę 26 kwietnia Damy Radę Rally Team i Automobilklub Chełmski zapraszaja na Turystyczny Rajd Samochodowy o Puchary Obecnej Firmy Baza Lecha Budzynskiego i Byłego Warsztatu Elektryki Samochodowej Waldemara Litwiniuka. Impreza rozpocznie się o godz. 16:00 w siedzibie klubowej przy ul. Strażackiej 4 i będzie druga runda Samochodowego Pucharu Prezydenta Chełma...
... Trasa imprezy liczy około 70 km. Oprócz zwiedzania ciekawych obiektów będzie jedna próba sprawnosciowa, kilkanascie zadan topograficznych oraz inne zadania. Zakonczenie imprezy będzie miało miejsce w obiekcie pod dosć tajemnicza nazwa "M2" zlokalizowanym w pobliżu Cycowa. Nie obejdzie się oczywiscie bez ogniska ze swieżego drzewa swierkowego. W "M2" możliwy jest nocleg w warunkach wczesnego harcerstwa lub póznego ruchu pielgrzymkowego. Wpisowe do rajdu wynosi tylko 10 zł od osoby (dotyczy rónież osób towarzyszacych), z wpisowego zwolnione sa osoby, które w tym roku sędziowały imprezy naszego klubu.
_________________ ...laik rajdowy...
DACAR - Auto Części
Chełm, al. Armii Krajowej 9 lok. 5
Podziękowania dla wszystkich z DRRT za naprawdę baaardzo udaną imprezę <spoko> Żadnych większych wpadek ani niedociągnięć Super, że udało się Wam znaleźć ciekawą trasę omijając kościoły Nie żebym miała coś przeciwko kościołom, ale po rajdzie w Białymstoku jest pewien przesyt
Najbardziej podobało mi się oczywiście zakończenie Taka integracja i wymiana wrażeń z trasy powinna być za każdym razem. To sprawia, że imprezy zostają na długo w pamięci
Najbardziej podobało mi się oczywiście zakończenie Taka integracja i wymiana wrażeń z trasy powinna być za każdym razem. To sprawia, że imprezy zostają na długo w pamięci
jak dla mnie impreza super!! drobne wpadki które oczywiscie ida odrazu w zapomnienie. zakonczenie przy ognisku sprawa rewelacyjna i mysle ze nie tylko mi sie podobało!! oczywisice czekamy na kolejna impreze organizowana przez DRRT!!!
tylko nadal nie wiem czy było to zebranie zarzadu czy nie??
hmm prezes po konsultacji z 3 członkami zarzadu obawiam sie ze moj prokokól moze zawierac sie max i tylko i wyłacznie w tresci sms czyli 160 i iwbrew pozorom moze to byc za dużo!!