FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: johny
Czw Lip 18, 2013 17:49
Święto Pracy na Torze Lublin
Autor Wiadomość
pilachgt6 
prawdziwy tuner

Wysłany: Pią Maj 02, 2008 15:27   

zdarza sie ze 2 kierowcow jedzie jednym samochodem stad moze byc wrazenie ze ktos jedzie wiecej razy - tak jechal srebrny lancer i pewnie jusiaki.

co do upalania po imprezie ja jechalem 3 razy, chcialem 2 ale podczas 2 przejazdu chyba carina gti ( k..a patrzcie czy cos nei jedzie a nie na pale wyjezdzacie z toru) mi sie wjebala i popsula test opon polegajacy na mierzeniu i prownaniu czasow, wiec pojechalem 3 raz.

Manettino 
Uczy sie pisac

Wysłany: Pią Maj 02, 2008 16:00   

"co do wypowiedzi na temat tego kto ma jakie auto i za ile to myśle że jest nie na miejscu"

a propos twojej opinii - to zle mnie zrozumiales, chodzilo mi o to ze jezeli fakt podkreslam fakt posiadania lepszego auta moglby miec wplyw na ilosc przejazdow , i tylko o to mi chodzilo .

ale wyglada na to ze takiej sytuacji nie bylo, wstyd ze tak d*******
w 1 wpisie . :/
ja bylem widzem, wy startowaliscie wiec wiecie lepiej .

pilachgt6 
prawdziwy tuner

Wysłany: Pią Maj 02, 2008 16:14   

Michał napisał/a:
uuuu, Daniel podpadł większości <rotfl>

niby czym? kluciem w oczy czy cos bylo?

Manettino 
Uczy sie pisac

Wysłany: Pią Maj 02, 2008 16:20   

Misiek_lbn napisał/a:
kuwa, człowieku, jak nie wiesz jak jest, to po co pierdaczysz głupoty z palca wyssane <zly> <zly>

to zobacz co jacek napisal, startowal i zakladam ze slepy nie jest, jezeli tak bylo jak ty piszesz to niech cofnie slowa , bo niby czemu ktos kto czyta forum ma wierzyc bardziej tobie niz jemu ...

pilachgt6 
prawdziwy tuner

Wysłany: Pią Maj 02, 2008 16:25   

Manettino napisał/a:
Misiek_lbn napisał/a:
kuwa, człowieku, jak nie wiesz jak jest, to po co pierdaczysz głupoty z palca wyssane <zly> <zly>

to zobacz co jacek napisal, startowal i zakladam ze slepy nie jest, jezeli tak bylo jak ty piszesz to niech cofnie slowa , bo niby czemu ktos kto czyta forum ma wierzyc bardziej tobie niz jemu ...

wyraznie napisal o przejazdach po imprezie, a ty piszesz jakies glupoty o wpisywaniu lepszych czasow. wiec lepiej ty zobacz co napisal i przemysl to

Manettino 
Uczy sie pisac

Wysłany: Pią Maj 02, 2008 16:33   

k**** sorry , namieszalem jak jakis po****any .

naprawde nic nie chcialem namotac, te"wolne przejazdy" mi jakos umknely , wiec przepraszam za posądzenie .

ps. nastepnym razem bede czytal uwazniej

Furious 
Widać, że się stara

Wysłany: Pią Maj 02, 2008 16:53   

Chcecie jezdzic na zmiane jednym samochodem spoko, ale czekajcie normalnie w kolejce a nie sie wpierdala** jakby ona was nie dotyczyla bo kierowcow jest dwoch... no sorry.
Jakbym przyjechał w 5 osob jednym samochodem to tez tak moge sobie krązyć start-meta-start-meta bez kolejki?
Jak dla mnie żenada i chamstwo
Ta impreza wyczuliła mnie na takich cwaniakow.. teraz nie popuszcze, chociaz myslalem ze w sportowej rywalizacji tego nie bedzie.. niestety sie grubo pomylilem.
Ostatnio zmieniony przez Furious Pią Maj 02, 2008 16:55, w całości zmieniany 1 raz  

pilachgt6 
prawdziwy tuner

Wysłany: Pią Maj 02, 2008 17:02   

wyraznie przed startem bylo powiedziane ze start wg numerow a nie kolejki, wiec się tak nie spinaj :D

polll6 
drag czempion

Wysłany: Pią Maj 02, 2008 17:19   

czytam czytam i sie smieje... kolega kolege zawsze w kolejke przed siebie wpusci i z tym nigdy nie bylo problemu... na ostatniej imprezie ktos chcial wyjechac aby sie wycofac i pewien zawodnik odpowiedzial mniejwiecej tak : niechce mi sie juz cofac... i gosc stal tak zablokowany... bo komus sie niechcialo...

pewnych zasad powinno sie przestrzegac jesli sa wolne przejazdy to robmy to w taki sposob aby nie bylo chamskiego wbijania tylko czekaja wszyscy ale na tor wpada kilka aut i sprawnie idzie

co do strefy dla kibicow podjęte sa juz pewne dzialania i od nastepneg mini maxu powinno byc juz wszytsko ok

"To jest pokolenie któro uczyło się jeździć na pachołkach... MY uczyliśmy się na zusie i zawadówce :-) "

Spawos6 
prawdziwy tuner

Wysłany: Pią Maj 02, 2008 20:16   

a jak z pomiarem czasu elektronicznym... na TA bylo po 30 zl wiecej juz na ten pomiar .... i wogle bylo zapowiadana ?

a co do daniela no jechal 3 razy ale prawie raz po raz ..., no ja nie widzialem aby odstal w kolejce 10-15 samochodow tylko zawracal odrazu na start i wklejal sie za 2-3 auto hehe ja to tak widzialem przynajmniej :) bo sam Laguna odstalem z 20 min czekajac w kolejce na 1 przejazd, nie mam nic przeciwko bo niestartowalem ale innych moglo to denerwowac jak stac to wszyscy :)

impreza chyba j ka kazda na
+
zawsze cos nowego sie mozna bylo nauczyc podszkolic :)
nowe inaczej pomyslane trasy calkiem inne niz zawsze
pomiar suszarka :)

a minus dlugi czas oczekiwanie na start :/
Ostatnio zmieniony przez Spawos6 Pią Maj 02, 2008 20:17, w całości zmieniany 1 raz  

Manettino 
Uczy sie pisac

Wysłany: Pią Maj 02, 2008 22:46   

od czego to zalezy kto ma jaki nr na starcie ? dlaczego ktos ma 2 ktos 37 ?

Zelazko 
znawca

Wysłany: Pią Maj 02, 2008 23:21   

Z tego co się orientuje to zależy to od tego jakim autem jedziesz. Klasa 4 (najmocniejsza - przynajmniej teoretycznie ;) ) dostaje najniższe numery a 1 najwyższe.

Vtsiak 
drifter
ścigant

Auto: Vts
Wysłany: Pią Maj 02, 2008 23:32   

Na wcześniejszych imprezach Zuzia mieszała zgłoszenia a następnie według zgłoszeń dostawaliśmy numerki (chyba pierwszych kilku kierowców zajmujacych wysokie miejsca dostawali bez losowania, ale tak było od dawna chociażby pamietam to z KJS)

mikae 
prawdziwy tuner
ten zły

Auto: czarny mietek
Wysłany: Sob Maj 03, 2008 00:06   

Ja podsumuję to wszystko inaczej - co poniektórym palma zaczyna uderzać do głowy, wielkie "lewa jego mać" gwiazdy nam powyrastały - chyba wszyscy zapominają, że są o imprezy rangi mini max - czyli dla amatorów, a tu postulaty to strefa do grzania opon <wow> to wyganiać kibiców z samochodami za tor...
to jedni piszą, że zwiększone wpisowe przeznaczane w części na zabezpieczenie stref powinno wpłynąć na bezpieczeństwo a inny gdy jeździ cały sezon za mniejsze wpisowe o ponad połowę za to że jest członkiem klubu nagle oburza się bo ktoś w tym roku chce egzekwować składki członkowskie? Do tego zarzucacie sędziom, że nie pilnują kolejności startów? wielkie ... go mać gwiazdy a nie wiecie, że to do zasrany obowiązek zawodnika dopilnować kiedy i po kim ma jechać?

OK w takim razie od następnej imprezy będzie obowiązywał całkowity limit zgłoszeń a) do określonej godziny; b) do ilości kolejno następujących po sobie numerów startowych - i nie będzie łatania innymi pozostałymi z poprzednich imprez do tego dorzucimy rygorystyczne przestrzeganie startów wg numerów startowych - ale nie na zasadzie że 3 nie pojedzie do póki nie wystartuje 2 ale że gdy 2 nie pojawi się w przeciągu 60 sekund od startu 1 to jest nie klasyfikowane ponieważ nie pojawił się na starcie w odpowiednim czasie - do tego jeszcze parę innych zasad które organizatorzy, sędziowie naciągają dla Was startujących!

Sami o to prosiliście - więc nie miejcie pretensji do organizatorów od przyszłej imprezy gdy zaczną ściśle przestrzegać zasad. W sumie to i racja bo imprezy nawer rangi Mini max mają czegoś uczyć a nie tylko służyć wyładowaniu agresji na torze a potem jeszcze demonstrowania jej na ulicy... zwłaszcza tej koło komina...

Dalej nie będę polemizował na ten temat ale mam nadzieję, że co poniektórzy zanim znowu coś napiszą w tym temacie to wezmą coś ciężkiego i walną się w czoło.

"Zbuduj swoją stronę www w 30 minut!"

Piszę poprawnie po polsku
.

pilachgt6 
prawdziwy tuner

Wysłany: Sob Maj 03, 2008 02:43   

Spawos napisał/a:

a co do daniela no jechal 3 razy ale prawie raz po raz ..., no ja nie widzialem aby odstal w kolejce 10-15 samochodow tylko zawracal odrazu na start i wklejal sie za 2-3 auto

na 1 przejazd odczekał, przed drugim poprosił Darka o wpuszczenie a przed trzecim qsego.
wiec po pierwsze: sie nie wlepial
po drugie: trzeciego przejazdu by nie bylo gdyby co po niektorzy patrzyli czy coś nie jedzie i nie wyjezdzali kolizyjnie
po trzecie: pewnie gdyby nie ta carina to by nie bylo afery, bo by było jedno przepuszczenie mnie

mikae napisał/a:
to wyganiać kibiców z samochodami za tor...

nie za tor, tylko dalej od miejsca startow - a nie jeden wielki kipisz jest
bo to chyba troche nie tak jeśli ktoś nie może dojechać do startu bo dojazdy zastawione samochodami widzów którzy pchają sie pod sam start, albo bardziej drastyczny przykład kondzia który został "potrącony" przez samochód jakiegoś kogoś tam

mikae napisał/a:
to strefa do grzania opon

a czemu ma nie być skoro jest dużo miejsca i można je jakos wykorzystac, zwłaszcza że sporo juz samochodow przyjezdza na slickach

mikae napisał/a:
Do tego zarzucacie sędziom, że nie pilnują kolejności startów?

Nikt nie zarzuca - bo tego kazdy powinien sam pilnowac.
Ale póki bedzie jeden wielki korek na dojezdzie do startu ciezko będzie się tego trzymać.

mikae napisał/a:
co poniektórym palma zaczyna uderzać do głowy, wielkie "lewa jego mać" gwiazdy nam powyrastały ...........
wielkie ... go mać gwiazdy

po tych słowach wypada Ciebie zacytować
mikae napisał/a:
mam nadzieję, że co poniektórzy zanim znowu coś napiszą w tym temacie to wezmą coś ciężkiego i walną się w czoło.

Na mój gust nadwrażliwy jesteś na uwagi. Chłopaki z Chełma robią bardzo fajne imprezy <spoko> <spoko> <spoko> , a wspólne uwagi mogą tylko je polepszyć.
I nie odbieraj tego jako atak na Twoja osobę bo nim nie jest.

Ostatnio zmieniony przez pilachgt6 Sob Maj 03, 2008 02:44, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu