Byłem koło 16 i jeździły 4 samochody na zmiane. Niby bokiem, ale mam nadzieję, że jutro będzie ciekawiej. Więcej atrakcji miałem jak koło 21 pan z BMW jadąc z toru do miejsca spania zachaczył o TESCO trenując przy okazji drift. Jak policja zazwyczaj jest po 5 min. tak teraz nie przyjechała przez 20-30min.
Panowie powiem tak dziś widzieliście tylko fragmenty różnych akcji rozciągnięte sam nie wiem na jakich zasadach i dlaczego.... ale po spędzonym prawie całym dniu na torze powiem tyle będzie na co popatrzeć, jest paru zawodników bardzo ładnie ogarniających bokowozy - tym bardziej, że jutro nie tylko jeżdżenie bokami będzie atrakcją, będą również Ci którzy wykorzystują przyczepność toru - prawda DeeS? :D:D
_________________ jeśli wszystko jest pod kontrolą to znaczy, że jedziesz za wolno
Byłem, widziałem. Na kolana mnie nie rzuciło, może przez pogodę! Za rok jeśli będzie to sobie odpuszczę - zdecydowanie wolę powisieć na fajnym zakręcie na rajdzie!!