Kto w tym mieście przerobi mi PS2 i da jakąś gwarancje że się nie wysra po 10 godzinach, może ktoś z was ma do sprzedania przeriobinego PS2 czytającego DivX ???
Auto: Bmw
Wysłany: Czw Cze 23, 2005 14:10
nie przerabiaj konsoli bo zaraz ci padnie laser, nik ci takiej gwarancji nie da. Moja rada nie przerabiaj !!!! z doswiadczenia mowie bedziesz potem tego załował
Auto: Audi A4
Wysłany: Czw Cze 23, 2005 15:54
Marcin:) napisał/a:
nie przerabiaj konsoli bo zaraz ci padnie laser, nik ci takiej gwarancji nie da. Moja rada nie przerabiaj !!!! z doswiadczenia mowie bedziesz potem tego załował
Kumpel kiedyś przerobił sąsiadowi i minęło już ze 3 lata i play chodzi jak ta lala.Przerabiał też kilka innych i nigdy nie było żadnych problemów.Więc jak dasz komuś kto się nie zna za bardzo na tym , to się nie dziwie , że szybko padają
Jakoś mam drugi fabryczny laser więc mnie to wali, pozatym chce odwarzać DivX bo Play leci do auta, w domu mam już przerobionego od 2 lat i wszystko działa.
Xbox ma podobne ceny ( mowie o 1) a pobija na lep ps2:) Powaznie macior do tego amsz twardziela gdzie trzyamsz sobie muzyke, filmy, zdjecia - wszystko co chcesz, taka sieka ze nie mam pytan, ps2 przy nim to psikus;)