Panowie , co to za pomysły ?
Po pierwsze :
- ktoś kto fotografuje aktualnie auto , druga osoba nie moze byc w jego obecności, bo podpatrzy kadry , ustawienia itp. <wow>
- po drugie , uważam że fotografowanie własnie jakiegoś auta w jakimś miejscu mija się trochę z celem , bo nie każdy ma wenę akurat na to auto i akurat w tym określonym miejscu.
-punktów wymieniałbym wiele , ale czy jest sens ?
Osobiście uważam pomysł za bezsensowny <lol>
Ps.
Szkoda że nie ma mnie w sobote w Lublinie , bo chętnie podjechłałbym i pofocił Was jak się prężycie....
takie moje skromne zdanie.....
Pozdrawiam ,
Nikogo tym postem nie chciałem urazić <nie>
A już jeżeli chcesz stoczyć walkę fotografów , to są specjalne galerię do tego, gdzie ludzie którzy naprawdę się na tym znają oceniają technikę wykonania itp. <spoko>
Ostatnio zmieniony przez mpanczyk6 Sro Maj 28, 2008 19:36, w całości zmieniany 1 raz
Pomysł mi się podoba, tym bardziej, że nigdy nie miałem okazji zrobić sesji jakiemuś autku, wiec można by się czegoś nauczyć. Na razie siedzę chory w domu, ale do soboty sporo czasu.
Poza szorstką przyjaźnią jaka łączy mnie i Michała to przyznam, że podoba mi się ten pomysł i sam bym chętnie zagłosował...jednak uważam, że zabawa zabawą, ale powinniście dostać odgórnie plener i samochód, żaden z fotografów nie powinien znać tych elementów...poza ustaleniem plener czy obiekt zamknięty, żeby przygotować się z obiektywem i ustawieniami bo to przecież dla Was ważne...
pomysł <spoko> fajna będzie ta potyczka bo pokazuje subektyny punkt widzenia konkretnego fotorgafa...