Wysłany: Sro Maj 21, 2008 12:36 65 Rajd Polski 6-8 czerwca 2008 - Mikołajki
z ciekawostek:
W związku z poważną kontuzją kręgosłupa, lider Subaru Poland Rally Team, Leszek Kuzaj nie wystąpi w 65 Rajdzie Polski, rozgrywanym w Mikołajkach w dniach 6-8 czerwca.
- Niestety wypadek, jakiemu uległem podczas przygotowań do Rajdu Vogelsberg, był poważniejszy w skutkach, niż się początkowo wydawało - powiedział Leszek Kuzaj. - Kręgosłup nie przestał boleć i pojawiły się inne dolegliwości związane z kontuzją. Jestem po pierwszej serii badań i obecnie czekam na kolejną. W przyszłym tygodniu zapadnie decyzja o ewentualnej operacji. Lekarz kategorycznie zabronił mi startów w najbliższym czasie.
W barwach Subaru Poland Rally Team pojedzie młody kierowca ze Szwecji – Patrik Flodin wraz ze swoim pilotem Göranem Bergstenem.
- Uważam, że Patrik jest bardzo szybkim kierowcą, mającym duże doświadczenie w jeździe po odcinkach szutrowych. Z pewnością będzie godnie reprezentował nasz zespół w Mikołajkach – dodał Kuzaj.
źródło: autoklub.pl
_________________ jeśli wszystko jest pod kontrolą to znaczy, że jedziesz za wolno
mam pytanko ? jadę na rajd polski pierwszy raz i chce wiedziec czy warto kupywać karte kibica i naklejke na parking ? a jesli kupowac to czy przez neta czy na miejscu? <mrgreen>
no wiesz jedzie nas trójka ja , żona i mały i dla małego to odpuszczą ale dla dwojga karty vipa to jednak spory wydatek , chyba że na wipa mogę kogoś wprowadzić ?
www.okwjakubowo.com.pl - jak ktoś się wybiera i jeszcze nie ma noclegu zachęcam do zaklepania miejsca tam - warunki fajne i hotelik i domki i jezioro i... łabędzie (niestety nie nadające się na grila ) i jak na razie to skromna ekipa z AKCH i nie tylko około 15 osób tam nocować będzie - jak zwykle od kilku tak zresztą
_________________ jeśli wszystko jest pod kontrolą to znaczy, że jedziesz za wolno