Witam wszystkich,
jestem Mateusz i pochodzę z Włodawy, mam Forda Scorpio, i zajmuje się fotografią samochodów i często wpadam na tor kartingowy do Lublina, jak narazie jestem jeszcze za młody żeby uczestniczyć w rajdach na torze a dokładniej to brakuje mi paru lat do osiemnastki .
Ostatnio zmieniony przez Jonko Czw Mar 26, 2009 22:48, w całości zmieniany 1 raz
Witam również Imię me Magda i sobie chwilowo pomieszkuję w Rzeszowie, jednak moje rodzime strony to właśnie Lubelszczyzna. Coś tam się uczę jeździć na oesach.. ale jeszcze nie za bardzo mi to wychodzi
Cześć, nazywam się Jacek, jestem z Lublina, mam 19 lat, można powiedzieć, że dopiero od niedawna zainteresowałem się motoryzacją a motocykle zawsze mnie pociągały:) Mam nadzieję, że się dogadamy i pomożecie mi wejść w tajniki tego wszystkiego, pozdro:)
MarcinLbn the fastest furious Ustrzelił 100000post
No to i ja się przywitam jako nowy użytkownik Byłem długo na poprzednim starym forum i z tego co widze jest sporo znajomych osób... no więc Witam wszystkich!!
PzDr...
Cześć witam na forum; czytałem od dłuższego czasu wasze forum ale dopiero teraz robie klasyczny comming out jestem Filterpurta i pochodzę z Dziesiątej moje autko to to klasyczny VSSZZZ AGR z 2001 roku; narazie nie będę zdradzał szczegółów bo mam parę rzeczy do ogarnięcia a w zasadzie tak ogólnie chwalić się nie ma czym takie toczydełko tdi
pozdrawiam