mikae, Ja nie panikuje tylko mowie jakie są miejsca na Targowisku itp. żeby Ci którzy zamierzaja startowac wiedzieli na co się nastwiac... moze proby będą tak poprowadzone ze uda się ominąc te najgorsze nierównosci.. P.s Mnie narazie przez najbliższy okres nie uda sie ujżec na imprezie jako startujacego.. inne plany,wydatki i czekanie na auto.. w Opolu będe napewno sie spotkamy
_________________ "Życie zaczyna się powyżej 5 tyś obrotów....."
Jedziesz przez Bełżyce, i potem nie na Poniatową, tylko przez Chodel... i do Opola wpadasz dokładnie od tej strony co jest cukrownia, nie da się nie zauważyć <spoko>
nie musicie jechac przez Chodel. Mozecie odrazu z Poniatowy poleciec na Opole,jest chyba 7km wiec blizej.
_________________ "Życie zaczyna się powyżej 5 tyś obrotów....."
Super imprezka, całkiem fajne próby, choc straszna pachołkolandja. Mimo to całkiem fajnie sie jezdziło. Jak dla mnie najlepsza próba pod szkołą. Drógie w klasie to chyba całkiem nieźle, jakos tym razem nie dawałem rady gonic za czołówką, ale za to brejdak pogonił całkiem ładnie. Pierwsze w klasie i trzecie w generalce. Zaliczamy start do udanych. Gratulacje dla zwycięzców i do zobaczenia na nastepnej imprezie.
Ostatnio zmieniony przez Helmut Nie Cze 29, 2008 20:17, w całości zmieniany 1 raz
Mi też bardzo impreza się podobała - startu do udanych nie zaliczam, ale impreza bardzo fajna.
Jedyny minus to za krótko )) - powinny być 3 pętle a nie 2