dla mnie impreza rewelacja bardzo fajne próby, niestety nie obyło sie bez róznych przygód, felga troszke ukruszona, ale to nic ogólnie waszystko sprawnie poszło. Pierwsza próba mnie torszke zaskoczyła ale wszystko zobaczycie na zdjęciach, które mam nadziej już niedługo się pojawią
hehehe spoko spoko Kolczy fotki będę neidługo.Z mojej strony cała impreza wyglądała tak ze żałowałem ze nie pojechałem tam samochodem i sam nei wystartowałem, ale pilotowanie Corolli z Auto Szlifu to czysta przyjemnosć . Brawo Michał gdyby nie meta i słupek to by było gites myślę:) Odcinki fajnie ale dla mnie najlepszy był pod szkołą zresztą nei tylko mój( super bo troche techniczny)i niestety pechowy dla DeeSa (chyba miska olejowa) i to bardzo ale to juz On napisze
Michał tam gdzie felga dostała czyli pod szkołą to ja juz widzialem w zderzaku te cegły co były po lewej strony nawrotu ale daliśmy radę SUPER
A co do trzeciej próby na targowisku to tumany kurzu przeogromne nie widomo było po nawrotach miejscami gdzie się kierować po prostu czarna ściana kurzu.
Ogólnie Opole okazało się troche awaryjne i pechowe ale warto było polecieć <spoko>
_________________ Łut łut łut łut łut!!!!!- Kto tam?- Odcięcie!
To i ja cos napisze;) ogólnie to padam z nóg.. od rana zabiegany ale wszystko fajnie wyszło.. nasz mały serwis dał rade;) Seba nie zawiodł i wygrał..:D <spoko> Sados tez fajnie 2 w gen. Gratulacje dla wszystkich!! Jusiak's Team Gratki za udany start! Daniel tez fajnie jechał.. z p[rzygodami niestety ale cieliscie sie ze Stecem o setne sekund <spoko> Ogólnie próby ułożone fajnie, było nma co popatrzec ! Targowisko z punktu widza było super..(heh tumany kurzu!!,jak to prezes powiedział"A mówili ze na Polskim sie kurzyło;p") Deesik fajnie jechał ale "najlepiej doinwestowany kart w Lbn"nawalił niestety.. Jeszcze raz Gratki dla wszystkich!! <spoko>
P.s Daniel ja pamiętam.. bede łatwił temat <tak>
a foto i video ktore kreciłem na czasie jak zabiore materiał od Seby.
_________________ "Życie zaczyna się powyżej 5 tyś obrotów....."
Fajnie.... jak siedzę w Lublinie to w moich okolicach sie coś zaczęło dziać.... Wracam!! Ktoś mi wytłumaczy z jakiej okazji odbywała się impreza w opolu?? jakoś mi się nie chce czytać 3 stron i szukać... Kto to organizował??
Pozdrawiam!!
Tak wiem... jestem głupia i nie umiem czytać... już wszystko wiem znalazłam
Pozdrawiam jeszcze raz
Ostatnio zmieniony przez ewelos Nie Cze 29, 2008 22:14, w całości zmieniany 1 raz
Jak dla mnie również super impreza! Szkoda tylko że skrzynia biegów padła, pierwsza pętla przejechana ok, cała druga juz bez drugiego biegu i ostatni odcinek kompletnie z rozsypaną skrzynia i ledwo linia mety przekroczona, ale 1 w klasie i 6 w gen. to i tak niezły wynik! Mam nadzieje że to nieostatnia impreza w Opolu.
na pierwszym oczywiście jest przejazd DeeS'a na pierwszym odcinku ponieważ był chyba największym pechowcem a czasy z tego co mi mówił miał niezłe
http://pl.youtube.com/watch?v=i9_Ltquz6xo