właśnie pisać pisać. dopisała pogoda??
bo ja nie pojechałem przez to że w sobote przemokłem na drifcie i nie chciałem w niedzielę mie powtórki z rozrywki.
piszcie jakie miejsca, jak wyglądały próby, jak wrażenia.
wiec tak z klockiem dotarlismy ta a 7:30 rano
64 samochodow na starcie do mety dotarlo chyba 52 cos kolo tego
1 proba Prolog samochody na raz jechaly ale w inne strony maly parking ( taki kaloryfer jak a odlewni) wjazd w bramke nawrot za opona i tak 3 razy
2 proba oesowa nawet fajna ale start za jakies 50m "szykana" i pod GÓRE dosyc strona tak z 300 m miala;| a potem tylko gaz w podloge prawie
3 koleja oesowa start i w prawo w dol <szok> bardzo stroma w polowie "szykana" za jakis czas kolejna "szykana" i gaz hehe (jak wkleja mapki to zobaczycie jak to wygladalo czy fotki)
4 rafieria dosyc szybka i sliska duzy parking i nawroty za oponami
Ipreza a + ale szalu nie bylo przestoje byly spore;/ ale dawalo rade
ja mialem cofanie jedno i iestety z 10 poszlo.... i pare iyh bledow
"szykany" prawie na wprost ale trzeba bylo zwalniac jak sie wydawalo ... ale wogle nie byly liczone... wiec mogle sie poobcierac o nie i luz by byl... marek rozwalil cala szykae i nic tak jak inni hehe
a pogoda zaczyao sie sucho potem strasznie padalo i potem znnowy przeschlo troche
Marek 2 w klasie i 7 w gen ja 3 KLasie i 8 w gen
maniek chyba 3 w klasie
corsa i Golf poza podium ale nie znam dokladych miejsc
Teraz ja zdam relację bo widzę Mariusz nic od nas nie dodał...
Tak jak Spawos napisał Rajd Podkarpacki na + pomimo tej długiej komasacji lecz ogólnie organizatorzy sprawnie sobie ze wszystkim poradzili. Wyniki i rozdanie nagród szybko, w porównaniu do Birczy to błyskawicznie :]
Natomiast odcinki bez wielkiej rewelacji pod bardzo mocne auta czytaj Subaraki i Lancery, które zdominowały generalkę. Pierwsza ośka dopiero 6-ta - Astra GSi 208KM i zaraz za nią Marek i Spawos... My chyba 13-te w klasyfikacji generalnej...
Daniel jakbyś pojechał to byś się z nimi ładnie ciął w generalce
Wyniki:
Marek - 2-gie w klasie 4
Spawos - 3-cie w klasie 4
Sadoś z białej jedynki - 7-me w klasie 4
Maniek i ja - 2-gie w klasie 3
Jusiaki Corsą - 4-te w klasie 3
Dzięki, dzięki...
Sadosie można powiedzieć bez awarii, ale na jednym z odcinków auto im zgasło dwa razy i trochę stracili. Coś z paliwem im się działo...ale żadnych innych przygód nikt nie miał i to najważniejsze.