Michał, Sigma 70-300 APO DG Macro, z tego co wiem to masz taki sam
Michał napisał/a:
ładne zdjęcia, bardzo ostre, powiesz coś więcej o technice?
o czym? <lol> Nie no tak serio to że tak powiem na czuja. Jak widać panoramowanie, no i nie wiem co ci tu jeszcze, żeby uszczęśliwić :] Okulary noszę to pewnie dlatego takie ostre <cfaniak> Nadal mam problemy z odpowiednim kadrowaniem ale jeszcze parę imprez na torze i będzie git. No i dzięki oczywiście wszystkim za słowa uznania, będę się starał dalej pracować
PS weźcie tego leniwca zxc zmobilizujcie, żeby focił na torze bo jemu się nie chce...
Michał, no dzięki ja mam aparat od maja i powoli się uczę, tak więc dzięki za rady. Chciałem zrobić z przodu bmw któreś jak fajnie wychodzi z zakrętu ale niestety mi nie wyszło. Jakoś inne z przodu mnie średnio przekonują. Ale coś tam mam takich to wrzucę to zobaczysz czy coś z tego by było. Co do ostrości to też muszę trochę poćwiczyć bo mniej więcej połowa jest taka jak bym chciał.
No nie strasz Ja też fociłem na MotoDay ale może ze dwie nadają się do publikacji No ale to był kit 18-55. No a twoje wyglądają na prawdę fajnie. Ja też mam jeszcze duuużo do nauki ale staram się ćwiczyć gdzie się da. Mam jeszcze twojego żółtego ale mu się nos rozmazał <lol>
arturlublin, to w moją stronę takie strzały? Jak złe to pisz ja się krytyki nie boję, a chętnie się czegoś nauczę od bardziej doświadczonych... <spoko>
zxc napisał/a:
SPADAJ !! !
no ani myślę. Ruszyłbyś du*ę zamiast w domu siedzieć