Niestety czasem i niezbyt miłe wiadomości docierają do nas. Zwłaszcza gdy jest ot osoba nam bliska, znajoma. Dla wielu użytkowników to kolega, przyjaciel, mechanik, znakomity kierowca...
W świecie rajdów, wyścigów czasem jednak nie wszystko zależy od nas... tak też stało się i teraz...
Rewelacyjny kierowca, wspaniały człowiek, ulga wypadkowi... Wielu wie o kim mowa, Wielu zawdzięcza przynajmniej część umiejętności jego radom... teraz leży w szpitalu walcząc o to by ... móc po prostu chodzić...
Miał to być zwykły rutynowy trening niestety zakończył się dramatycznie, Marek występujący w roli trenera uległ bardzo groźnemu wypadkowi, dziś jest po operacji a lekarze dają szansę, że odzyska dawną sprawność, jednak czeka go na pewno długa rehabilitacja - w tym poście w imieniu "rajdowców" chciałbym życzyć mu jak najszybszego powrotu do zdrowia oraz "za fajerę" - myślę, że większość się przyłączy do tych życzeń!
_________________ jeśli wszystko jest pod kontrolą to znaczy, że jedziesz za wolno
Ehhh czyli to jednak prawda ;/ w poniedziałek wieczorem gdy odbierałem głowicę od chłopaków z zakładu z "Rusałki" doszła do mnie ta niezbyt miła informacja, z tego co mi wiadomo dość długo Marek czekał na "speca" który go poskłada ;/ ale mam nadzieję że wszystko się dobrze skończy ...
Jak dostalem telefom od Marka ze szpitala to na przez dluzszy czas nie wierzylem .... i sie smielaem z tego ze mnie wkrecaja... po chwili wyslal mi zdjecie to uwierzylem Nie mialem czasu pojechac do szpitala.. teraz chce pojechac ktos sie pisze ??