ceber, to nie są żadne xenony tylko takie "kolorowane" żarówki. Normalne xenony kosztują kupę kasy. A niech Cię Bóg broni przed kupowaniem tych tanich "ksenonów" z allegro. BTW chętnie zobaczę tego twojego deutsche wagen
ceber, to nie są żadne xenony tylko takie "kolorowane" żarówki. Normalne xenony kosztują kupę kasy. A niech Cię Bóg broni przed kupowaniem tych tanich "ksenonów" z allegro. BTW chętnie zobaczę tego twojego deutsche wagen
taaa bo wy się przejmujecie tylko czy dowód zabiorą czy nie. A jak powalony***sz komuś z naprzeciwka takim niewyregulowanym xenonem i spowodujesz niebezpieczeństwo to już macie głęboko w d***e. Bo przecież to taki szpan mieć xenon w furze. Niedowidzisz na drodze idź do okulisty... A tak BTW to żeby xenon mieć legalnie to cała lampa musi mieć homologację.
Mialem podobny dylemat w WRX czy xenon HID czy dobra zarowke, kiedy zobaczylem jak wyglada ten pseudo xenon (razi po oczach, widac z daleko, ze to wiejski xenon ) - wybralem dobra zarowke - NIGHT GUIDE. <spoko>
_________________ TOR POZNAŃ - 1:57:287 WRX 218KM;)
widzę ze nawet nie ma sensu tutaj pytać się cokolwiek bo zostanie się uznanym wiejskim tjunerem.... Gdybyś wiedział lepiej po co mi sa one potrzebne to na pewno byś tak nie pisał
sa lampy co rażą mniej lub mocniej zwlekałem z tym pytaniem dopóki nie zobaczyłem jak to wygląda w takim samym samochodzie....
Michał, sorry, że tak zabrzmiało ale Twoje słowa tylko cytowałem. Nic do Ciebie nie mam.
koval, chcesz lepiej widzieć, zrób jak msjk, innego celu zakładania xenonów poza "wiejskim tjuningiem" nie widzę, a skoro ty widzisz jakiś to może się podzielisz wiedzą?
koval napisał/a:
widzę ze nawet nie ma sensu tutaj pytać się cokolwiek bo zostanie się uznanym wiejskim tjunerem
to jest TYLKO i wyłącznie moje zdanie a nie ogółu forum.