a moze hanka co niedawala rady jchac na lewych zakretach jest tan gdzies na fotosikach??
Sorry za OT ale coś naklepię, doszedłeś już do ładu z hania? Jeśli nie to zajrzyj do zbiornika, nie wiem jak masz zbudowana komorę w zbiorniku dla pompy ale miałem podobny problem w swojej włoszczyznie, komora u mnie na scianakch bocznych przy dnie zbiornika ma cos jak zastawki zapobiegajace wyplywaniu pb z komory pompy, dzialajace przeciwsobnie, u mie jedna sie zacinala co powodowalo ze w lewych zakretach bylo ok, a w prawych auto nie domagalo bo wypijalo pb z komory pompy a zastawka sie nie otwierala i nie pozwalala doplynac PB, ogólnie wygladało to tak ze na wprost i w lewo moglem pociskac do woli a w prawym zakrecie po chwili auto zaczynalo szarpac ja twoje...
a które pole ostrości miałeś ustawione? pewnie środkowe...jeśli tak to przy centralnym kadrze zawsze przód będziesz miał nie ostry, no chyba że będzie w takiej samej odległości co środek(obiektu)