Pewne gatunki i dzielnice powinno sie zutylizowac...
Niech miasto dalej placi na "wielki" motorek albo lepiej na klub walk ulicznych to "dumni" <pupcia> rycerze(debile) wschodniej polski nie beda u siebie wp...l dostawac.... <lol> <lol> <lol> <lol> <lol> <lol> <lol> <lol> <lol> <lol> <lol> <lol> <lol> <lol> <lol> <lol>
Żaal tych "kibiców" ale jedyna fajna sprawa z tego całego zamieszania to to ze nareszcie banda motor dostała po dup**. I bardzo dobrze może nareszcie skończą sie stawiać. Dostali baty u siebie na stadionie, oni lepiej niech sie nie pokazują tam u nich bo dostana taki oklep ze bajka.
NO właśnie SPAWOS dobrze powiedział. GDzie była policja?? NIE było ich tam gzie sie łączy sektor gości i gospodarzy a miało ich być bllisko 500 funkcjonariuszy. Hahah smiać mi sie chce z nich.
teraz jest wiecej spinaczy niz " Kiboli " wszyscy to wiedzą i cała polska sie śmieje teraz, ale zapewne kibice tzn kibole długo tak nie beda stać bezczynnie, i cos z tego bedzie bo nie moze byc tak ze batu u siebie??
co do policji?? a co ty bys był taki kozak i ruszył byś na nic?? <lol>
proste ze nie bardzo <rotfl> poczekają az sami sie załatwia i tylko posprzątają <spoko>
Nooo tak ja nie mówie o tym zeby stali i patrzyli sie jak ich leją. ale dziwne ze na łączeniu sektorów nie ma nikogo widać to dobrze na pierwszym filmiku! Ani jednego policjanta to w takim razie jest coś nie tak?!
Nooo tak ja nie mówie o tym zeby stali i patrzyli sie jak ich leją. ale dziwne ze na łączeniu sektorów nie ma nikogo widać to dobrze na pierwszym filmiku! Ani jednego policjanta to w takim razie jest coś nie tak?!
a to stań tam i niech z 2 stron cie na.... pitalaja <rotfl>
czekaj czekaj... Ty móiwsz zeby oni cie bili. Ale czy przyadkiem policja nie ma PAłek kamizelek kasków tarcz i pistoletów!!?!?!
Noo chyba mają dlatego to nie było by tak jak Ty to sobie wyobraząsz ze oni staną i ich beda okładać. Policja z prewencji jest dodatkowo szkolona- w przeciwieństwie do mnie. Dlatego to nigdy nie bedzie tak samo jezeli ustawili by sie tam w 30 osób to było by spokojniutko. a oni wyczaili troche miejsca tam gdzie nei było policji i taki był tego efekt
Żaal tych "kibiców" ale jedyna fajna sprawa z tego całego zamieszania to to ze nareszcie banda motor dostała po dup**. I bardzo dobrze może nareszcie skończą sie stawiać.
Nie licz na to, ze przestana sie stawiac. Predzej czy pozniej zemszcza sie na nich
NO może i sie zemszczą ale na polske poszła fama ze "Banda Motor Sprinterów" Dała Dup* u siebie na stadionie to kiice gości bedądoładowani tym ze im sie uda i sie skończy chojrakowanie