Wysłany: Wto Sie 05, 2008 23:42 16 sierpień - rajd turystyczny o puchar wojta gminy Cyców
tak jak w temacie 16 sierpnia w sobotę o 15:18 zbiórka pod UG Cyców. start o 16:00 jakieś 75 km turystyki później zakończenie na scenie z okazji dni cycowa po tym grill w tak zwanym 'M2" Ci co byli na nocnym turystyku z 26 kwietnia doskonale znają to miejsce!!! z tego co sie dowiedziałem nagroda główna a nawet prawdopodobnie dla 3 pierwszych załóg będzie przejazd super bryczka )
nie potrzeba starych turystyków. wystarczy jak prezes źle policzy kilometry i ... łamie się wszystkie przepisy, żeby mieć jak najmniejsze spóźnienie na metę patrz - tegoroczny Niedźwiadek
Polll na starych turystykach się nie latało jak na ostatnim Niedziwadku - nawet cisnąć 200 i nie było bata żeby spóźnienia nie załapać :D:D A dla zakończenia w M2 ojjj warto jechać warto.. tylko koniecznie z namiotem albo drugim kierowcą
_________________ jeśli wszystko jest pod kontrolą to znaczy, że jedziesz za wolno
hehehe dokładnie spawosik właśnie mi o tym przypomniałeś w sumie chyba warto o tym napisać... jeszcze jak fiat mnie sponsorował dostaliśmy pande aby pojechać w turystyku w pandzie było nas 5 !!! osob i klocek wtedy był jeszcze duzy a sama pande nawet okleiliśmy i co ważne było to wtedy wszystko dla żartów robione i nie byliśmy na ostatnim miejscu a ile perly w samochodzie sie wylało prawda spawos ??