W dziwnym miejscu ten temat powitań, ale wreszcie znalazłem Zatem witam serdecznie... tutaj troche o moim smigadle(nie trzeba się logować aby poczytać)>>>sierrafan<<<
Ostatnio zmieniony przez crain Sro Sie 26, 2009 11:32, w całości zmieniany 2 razy
jestem młodym kierowcą, który od małego miał zajawkę na drift..
zapewne sporo z was, blokowalo tylnie kolo na zakretach jadac rowerem w czasach dzieciństwa i nazywało to driftem..
część pewne tez grała w chyba najbardziej urealnioną grę w sieci: Live for Speed, która dośc dobrze (jak na gre) oddawała realie i reakcje auta w pośligach.
i dopiero potem sprawiła sobie sprzet który dał prawdziwą adrenaline na początku na parkingach, potem na ulicach, i wreszcie na torze..
jeśli nikogo przygoda z driftem nie przebiegała podobnie to niech bede oryginalny, bo u mnie tak właśnie było
i nie mam nissana s14 ani innych aut które seryjnie prosza się o poślizg
zwyły Fiacior 1.6, na którym się dopiero ucze
_________________ Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców.
To i ja sie przywitam:) Jam jest Seba z samjućkiego Lubartowa !! zaglądam tu juz jakiś czas ale dopiero teraz znalazłem ten temat;p popylam zwykła szarą Madzią 323f bg narazie jej opisywac nie bede bo nie ma co w sumie seria+alu....moze kiedyś sie ujawni maleńka!! ...więc witam gorąco!!
Ostatnio zmieniony przez sebas126p Sro Sty 27, 2010 01:28, w całości zmieniany 1 raz