Wysłany: Nie Sie 10, 2008 22:57 Mini Sprint Bosch Diesel Centrum - 17 sierpnia
W niedzielę 17 sierpnia do walki powrócą uczestnicy mini sprintów, którzy walczyć będą o puchary BOSCH DIESEL CENTRUM Wolinski. Zbiórka uczestników o godz. 15:30 na Torze Lublin. Impreza będzie 4. runda Cyklu Wakacyjnych Mini Sprintów o Puchar Prezesa ZO PZM. Wieczorna pora rozgrywania imprezy niemalże narzuca potrzebę zorganizowania wieczornej integracji przy kiełbaskach, tak więc ... zorganizujcie sobie zastępczych kierowców.
Michał, podałem przykład (trochę żartobliwie, chociaż znam ludzi, którzy kochają ten "sport" ), bo sam wiesz, że różne kluby różną zabawę oferują i zależy co kogo kręci
Chodzi o to, że typowo studenckie lokale są trochę wyludnione...
Ostatnio zmieniony przez Wasyl6 Pią Sie 15, 2008 12:14, w całości zmieniany 1 raz
Michał uważaj bo chłopaki ze Starachowic są źli jak sie mówi że są z innego miasta
Przekonałem sie na ostatnim Mini, jak przechodzili koło mnie to mnie głośno poprawili
_________________ "...Gdy padł przed nim na kolana oznajmił mu ściskając w rękach czapkę uszatkę "Tyś dla nas jak Bóg którego nam mieć nie wolno"...