Michał pisze w dobrej wierze. Chodzi głownie o postronne osoby. Kiedyś w ten sam sposób pare osob mialo pretensje do nas ze obok ludzi jezdzimy, przyjelismy do wiadomosci i juz takie sytuacje nie maja miejsca. Dzisiaj Seba jechał przez kawałek pod prąd gdyz nie zwrocil uwagi jak sie jedzie a pasazerem byl jeden z widzów <spi> .
Jezeli zaś chodzi o umiejętności jazdy to nikt nigdy ani sam Sebastian ani takze nikt z jego otoczenia nigdy nie powiedzial ze jest on alfą i omega. Tego typu imprezy sa po to zeby sie uczyć samochodu, toru jazdy, zachowania czy odruchów wiec sie uczmy. Jezeli natomiast ktoś uwaza ze moglby o wiele wiecej zdziałac tym bądz podobnym autem czy to w mm, kjs, pzm czy rsmp to caly czas jest mozliwość wypozyczenia auta na dowolną impreze.
Może ktoś się obrazi ale mieżenie czasów i postanowienia że "postawie znak zapytania" w sytuacji gdy przekracza się metę stop dwienmia osiami pozostawia wiele do życzenia.
Jak dla mnie wielki minus to zachowanie Steca.
Nie mam nic osobiście do niego ale jego "popisywanie sie" czyli: szybka jazda w miejscach gdzie są kibice, wyprzedzanie wszystkich jak jadzie każdy jeden za drugim i jazda pod prąd są chore.
Ja rozumiem że chce być fajny, ale takim zachowaniem bardzo irytuje nie tylko mnie.
Stary opanuj swoje żądze to nie "you can dance"
_________________ "...Gdy padł przed nim na kolana oznajmił mu ściskając w rękach czapkę uszatkę "Tyś dla nas jak Bóg którego nam mieć nie wolno"...
Duży minus dla kolegów z pomarańczowej e30 którzy prawie przetrącili Alfę w strefie oczek. <oops>
Ciesz się że kierowca miał na tyle ogranięte auto, że wyprostował i poszedł "bezpiecznie" w środek między Alfe a drugie auto, uwierz mi mocną tylną ośkę nawet po prostej nie jest łatwo poprowadzić, gdyby to pierwszy lepszy ludek z ulicy był jakich na torze na tego typu imprezach nie brakuje to już by Alfy nie było ...
. Jezeli natomiast ktoś uwaza ze moglby o wiele wiecej zdziałac tym bądz podobnym autem czy to w mm, kjs, pzm czy rsmp to caly czas jest mozliwość wypozyczenia auta na dowolną impreze.
Nie uważam , ale chciałbym wiedziec za ile mozna wypozyczyc samochód na jakaś impreze na torze ?? prosze o PW