nie ma problemu "polll" nawe miałem pisać do Ciebie bo miałem ochotę zfocić to śliczne maleństwo (pisz PW)
polll napisał/a:
jak uzyskac takie efekty ?
to akurat jest proste tyle że wymaga jakichś 12h pracy albo i więcej na jedną fotkę... ale tą grafikę mogę obrobić (nr.3) ... robi się to tak: potrzebny jest tablet najlepiej Wacom jest to po łączenie rozcierania z rysunkiem...
Nice hehe Michał ile razy my juz zgadywalismy sie na focenie <rotfl>
ale nic jak odwiedzisz nas żeby sfotografowac .... to i ja juz nie wtedy załapie..
<cfaniak>
_________________ "Życie zaczyna się powyżej 5 tyś obrotów....."
Ostatnio zmieniony przez Pią Sie 22, 2008 15:30, w całości zmieniany 1 raz
to jest tylko test statywu montowanego do auta... głównie chodzi o stabilność... docelowo planuję zrobić fotkę taką - tylko że w np. nissanie podczas driftu ... może się uda
to jest tylko test statywu montowanego do auta... głównie chodzi o stabilność... docelowo planuję zrobić fotkę taką - tylko że w np. nissanie podczas driftu ... może się uda
statyw taki jak w rajdowkach sa kamery i do tego sam stajesz z pilotem w zakrecie i chyba wydaje taki masz plan ?
_________________ Nie, nie, prędkość była OK... tylko zakręt trochę za ciasny.
"To jest pokolenie któro uczyło się jeździć na pachołkach... MY uczyliśmy się na zusie i zawadówce "