Impreza super, na duży "+" szybkie przejazdy i pomiar czasu, jak widać trochę elektroniki i można imprezę która zajmowała przeważnie 2/3 niedzieli zmieścić w 3h ;]
Ogólnie widać że naprawdę mocna konkurencja się zrobiła, i trzeba się mocno starać aby nie być ostatnim ;]
Mam wielka nadzieję że już każda następną impreza na torze będzie tak wyglądała. a tym czasem ... muszę muszę popracować nad geometrią tylnego zawieszenia bo się tipo koszmarnie w zakrętach prowadzi ;/
pzdr. i do zobaczenia na kolejnej imprezie
Grzesiek
Wszystko co było to z reguły historia wiec kiedy jakis najblizszy minimax i gdzie chciał bym dolaczyc do waszego grona tak samo biernie jak i czynnie...
Ostatnio zmieniony przez Lejek Czw Wrz 04, 2008 22:28, w całości zmieniany 1 raz
pewnie wszycy jeźdzący w pierwszej klasie ubolewali za nie byliśmy obecni
mam nadzieje ze to sie juz nie powtórzy mamy do uregulowania rachuneczek z MAŁYM fiatem pozdrawiam i gretki dzla wygranych
Kurcze chłopaki nie to że się wykręcam, ale 28 mam niedość że wesele to następnego dnia chszciny i za chszestnego mam być, wszystko na kupe więc nie obiecuje że będę ale z Unami jak najbardziej podejme walkę, bo im większa konkurencja tym i wynik bardziej satysfakcjonujący.
ps. szkoda że niemam takich opon jak chłopaki z uno... póki co jeżdze na koreańskich hannkangach, czy jakoś tak:)