Zwlaszcza za te, na ktorych jest moj Nissan (i czasem ja).
maklakus, 1 wyszla po prostu mega
I przy okazji, Panowie fotografowie, ciekawi mnie dlaczego nikt nie robi zdjec w ostatniej, 3 omedze? Obstawiony jest zawsze keepsake korner oraz pierwsza i druga omega.
_________________ self destruction might be the answer
Ostatnio zmieniony przez jacek6 Nie Wrz 07, 2008 11:17, w całości zmieniany 1 raz
wiesz zxc skoro dalej uwazasz ze bylo rozmazane ps to ja się czuję zaszczycony-komplement ze mówisz ze rozmyłem to w ps . Pozatym miales kiedys 50 mm w ręku???
Tym obiektywem mozesz sie bawic z głębią ostrości jak chcesz
Weźcie się nie pogryźcie tylko... Zachowujecie się jak panienki. Nie ważny jest środek a efekt. Zdjęcia się podobają a czy są w PS czy nie to kwestia podejścia autora do tego zdjęcia.
zxc napisał/a:
10 fajny efekt ale to PS, a PS to zło
Bartek chcesz powiedzieć, że każde zdjęcie w PS to zuo? Niektórych rzeczy nie osiągniesz bez "wspomagaczy". Al e o tym to pewnie jeszcze pogadamy arturlublin, Ta fajna stałeczka? Ciekawie się musi tym robić foty na torze.
panowie spokojnie spokojnie... nie ważne jaką kto technika robi fotki wazne ze ktos je robi... nie jest to chyba jakies mega forum fotograficzne ze kazdy bedzie zaglebial sie w szczegly zdjecia ja sie ciesze ze jedni uzywaja PS a inni nic do obrobki fot
_________________ Nie, nie, prędkość była OK... tylko zakręt trochę za ciasny.
"To jest pokolenie któro uczyło się jeździć na pachołkach... MY uczyliśmy się na zusie i zawadówce "
ładne rozmycie... w PSie <pupcia>
i nie zaprzeczaj, też się troszkę na tym znam...
właśnie dla tego dla mnie zawsze będzie bardzo kiepskim fotografem, a bardzo dobrym grafikiem komputerowym, i możesz się obrażać....
Pozdrawiam
teraz do wszystkich:
Panowie chcecie dyskutować na temat fotek to róbcie to merytorycznie a nie czepiając się jeden drugiego i na dokładkę obrażając.
Szukacie nawzajem dziury w całym w fotkach drugiego - a gdy ten udowodni, że nie macie racji to nawet słowo przepraszam nie padnie.
Robienie nawet najlepszych fotek nie upoważnia do obrażania innych.
Nie można dyskusji prowadzić w podobny sposób?:
Michał napisał/a:
arturlublin napisał/a:
Tobie Michal z puszki takie nasycone zdjecia wychodzą czy podkecasz w ps??
kontrast delikatnie ,+ 4 , 5
czy w stylu: -
Spróbuj tego albo tego to efekt będzie lepszy niż zrobisz tak i tak...
Wiem, że każdy ma jakieś swoje tajemnice, patenty na zdjęcia - nie mówię o tym żeby je od razu zdradzać ale o zwykłych podpowiedziach.
_________________ jeśli wszystko jest pod kontrolą to znaczy, że jedziesz za wolno
nie mów, że się czepiam każdego Twojego posta i do tego bezpodstawnie bo - zrobiłem to cytując twoją wypowiedz więc z sufitu tego nie wziąłem, to że potrafisz tak manipulować, ze najpierw rozkręcisz zadymę a potem z siebie poszkodowanego wszyscy dobrze wiedzą więc daruj sobie robienie z siebie mojej ofiary
nie wprowadzam swoich rządów tylko nie pozwalam robić burdelu,
i właśnie będę decydował jak ma przebiegać dyskusja a jeśli Ci nie odpowiada to nikt Cię nie zmusza do udzielania jakichkolwiek wypowiedzi na tym forum
co do tego kto jest kim na tym forum to Tobie nic do tego - miałeś swoje forum i co? jakieś kompleksy Ci zostały? (gdybyś się nie domyślił to są to pytania retoryczne)
koniec OT
_________________ jeśli wszystko jest pod kontrolą to znaczy, że jedziesz za wolno