<wow> ale zadyma... ludzie a ja myslałem że zdjęcia są po to by je oglądac,pokazywac innym.. !! a nie siac zamęt kto jest lepszym fotografem,MA LEPSZY APARAT itp. dla mnie to bez sens!! jest na forum ponad 400 urzytkownikow i co? kazdy ma wypinac <pupcia> bo ktos lepsze fotki robi? skoro ktoś tu robi łaskę za to że pokaze zdjecie to niech wcale go nie dodaje i nie wypomina!! albo robi sie cos dla fanu albo niewiem..? <lol>
<hejka>
_________________ "Życie zaczyna się powyżej 5 tyś obrotów....."
arturlublin, wystarczy uzyc ostatniego linku przedstawionego przez imageshacka po dodaniu zdjecia, zeby przy kliknieciu w zdjecie nie otwieralo sie okno z imageshack
No mnie też się zdaje, że ktoś tu zbyt mocno zareagował...
Wracając do zdjęć to Bartek jak myślisz? Czy włączenie bardziej żywych kolorów w puszcze czy zastosowanie filtra to jest jeszcze fair czy nie? Może niech każdy się trzyma swojego podwórka i będzie git. Powtarzam, najważniejsze jest to aby zdjęcia się podobały odbiorcom.
[ Dodano: 2008-09-08, 23:35 ]
Artur mała rada link z imagashacka (Direct) włóż między znaczniki
Kod:
[img][/img]
i będzie ok
Ostatnio zmieniony przez misi3k6 Pon Wrz 08, 2008 22:31, w całości zmieniany 1 raz
moi faworyci to fot. 2, 4, 7 ze względu na dynamiczny kadr i 6<mrgreen>
ps. jeśli mogę zasugerować ... (pewnie reszta się zgodzi ?) ... fajnie gdyby nie wszystkie kadry były centralne.