Dokładnie!! gratki dla zwyciezow, a ja bede musial troszke jeszcze pocwiczyc ale jak na 1szy raz chyba i tak spoko... Dzieki za pomoc na poczatku. Dees dzieki za przejazd i kilka wskazowek.
Ostatnio zmieniony przez Lejek Nie Wrz 28, 2008 19:21, w całości zmieniany 1 raz
Impreza jak najbardziej na plus. Chociaż obejrzałem tylko 1. próbę to całość pozostawiła b. pozytywne wrażenie. W końcu coś zrobione sprawnie i ciekawie.
_________________ ******Get In, Sit Down, Shut Up, Hold On!******
hehe,dzieki az tak byli glosni ?? Wiedzialem ze moge na nich liczyc, nikt nie chcial zanichac przybycia i zobaczyc debiutu, impreza udana, jak na 1szy start 28 miejsce w generalce mysle ze ok. Pewnie dzieki kibicom Zabawa przednia, bede sie staral uczeszczac regularnie na takie imprezki, aha tylko w sumie pasowalo by dolączyc do jakiegos klubu bo 4 dyszki za 4 przejazdy troche sporawo...
daniel_w A tak btw ta sama dzielnica ??
Ostatnio zmieniony przez Lejek Pon Wrz 29, 2008 08:12, w całości zmieniany 3 razy
impreza na + tylko troche maly poslizg byl .............. ponad godzinny hehe
ogolnie fajnie niestety nie udalo mi sie pola objechac 0,5s byl szybszy wiec ja 18 miejsce poll 17 ale zabawa byla fajna dawn onie jezdzilem nastepnym razem bede juz odpowiednim do tego typu zabaw samochodem :P:P hehe
Auto: V V C
Skąd: Okolice Lublina Pomógł: 1 raz Dołączył: 20 Lut 2007 Posty: 347
Wysłany: Pon Wrz 29, 2008 12:20
wm ale z tymi komorkami to teraz szybko przebiega,
myslalem ze przy 50ciu zalogach to nas noc zastanie, a tu mimo opoznienia startu wszystko badzo sprawnie
Dzieki Radek za super puchar
(prezes nie powiedziales chyba za co)
no i szkoda, ze puchar klasyfikacji oddales bez walki
ale dobrze ze ostal Ci sie za 2m-c bo nalezny sie Tobie rowniez nagroda za dzielna walke w M&M-sach:)