Bylo super, zaskakujaco duzo jezdzacych aut, jeszcze wiecej kibicow. Gorace podziekowania dla wszystkich uczestnikow oraz przede wszystkim kibicow! Dzieki Wam calkiem inaczej sie jezdzilo, caly czas 'pod presja'.
Auta wszelakiej masci: duzo BMW (jedna z silnikiem V8 to prawdziwy masakrator) od E30, przez e36, e46 oraz e34, dwie supry mk4, Toyota MR2, Nissany 300ZX, Skyline GTS (prawdziwy driftowoz) oraz 200sx. Umiejetnosci kierowcow naprawde rosly z godziny na godzine. Na torze generalnie panowal porzadek i spokoj, atmosfera bardzo przyjazna. Slabsze auta lub mniej ogarnieci kierowcy wiedzieli kiedy ustapic tym szybszym/bardziej ogarnietym. Ogolnie extra klasa!
Jedynym zgrzytem w calej imprezie byla cena wjazdu na trening. Niestety byla ona od nas niezalezna i ustalal ja wlasciciel toru. Wiem, ze przyjechalo kilka aut, ktorych kierowcy uslyszawszy zaporowa cene 100zl zrezygnowali z uczestnictwa. Nastepnym razem miejmy nadzieje, ze bedzie taniej (50zl).
Pozdrawiam!
ps. Chociaz jak policze moje koszta calej imprezy w kwocie mniej wiecej 350zl (paliwo, opony i wjazd na tor - a ja generalnie bylem z tych raczej mniej jezdzacych i moge sie tylko domyslac ze dla innych uczestnikow byly one jeszcze wyzsze) to roznica w cenie w kwocie 50zl zaczyna sie robic malo wazna.
Przeliczajac tez value for money np w porownaniu z mini maxem, gdzie placi sie okolo 20-30 zl za 5 minut jazdy to taki trening jest tani.
Nie zmienia to faktu, iz postaramy sie aby nastepnym razem bylo taniej.
_________________ self destruction might be the answer
miałem okazje jechac jako pasażer E30,i powiem że długo tego niezapomne.kierownik niezły wariat <rotfl> a pod koniec wspoma mu siadła i dawał rade <wow>