FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: johny
Czw Lip 18, 2013 17:47
Trening driftu Tor Lublin
Autor Wiadomość
jacek6 
Widać, że się stara

Wysłany: Pią Paź 10, 2008 19:28   

Witam wszystkich.

Bylo super, zaskakujaco duzo jezdzacych aut, jeszcze wiecej kibicow. Gorace podziekowania dla wszystkich uczestnikow oraz przede wszystkim kibicow! Dzieki Wam calkiem inaczej sie jezdzilo, caly czas 'pod presja'.

Auta wszelakiej masci: duzo BMW (jedna z silnikiem V8 to prawdziwy masakrator) od E30, przez e36, e46 oraz e34, dwie supry mk4, Toyota MR2, Nissany 300ZX, Skyline GTS (prawdziwy driftowoz) oraz 200sx. Umiejetnosci kierowcow naprawde rosly z godziny na godzine. Na torze generalnie panowal porzadek i spokoj, atmosfera bardzo przyjazna. Slabsze auta lub mniej ogarnieci kierowcy wiedzieli kiedy ustapic tym szybszym/bardziej ogarnietym. Ogolnie extra klasa!

Jedynym zgrzytem w calej imprezie byla cena wjazdu na trening. Niestety byla ona od nas niezalezna i ustalal ja wlasciciel toru. Wiem, ze przyjechalo kilka aut, ktorych kierowcy uslyszawszy zaporowa cene 100zl zrezygnowali z uczestnictwa. Nastepnym razem miejmy nadzieje, ze bedzie taniej (50zl).

Pozdrawiam!

ps. Chociaz jak policze moje koszta calej imprezy w kwocie mniej wiecej 350zl (paliwo, opony i wjazd na tor - a ja generalnie bylem z tych raczej mniej jezdzacych i moge sie tylko domyslac ze dla innych uczestnikow byly one jeszcze wyzsze) to roznica w cenie w kwocie 50zl zaczyna sie robic malo wazna.
Przeliczajac tez value for money np w porownaniu z mini maxem, gdzie placi sie okolo 20-30 zl za 5 minut jazdy to taki trening jest tani.
Nie zmienia to faktu, iz postaramy sie aby nastepnym razem bylo taniej.

QSY6 
Widać, że się stara
TDI KILLER

Wysłany: Pią Paź 10, 2008 22:19   

było mega kozacko, E30 V8 masakarator piekna praca silnika i ładnie driver ogarniał auto. Naprawde bylo na co patrzec <mrgreen>

BTW dzieki Jacku za kilka rundek po torze, zaszczepiłes mnie od nowa do tej choroby jaka jest drift :P
Ostatnio zmieniony przez QSY6 Pią Paź 10, 2008 22:20, w całości zmieniany 1 raz  

Grzesiek 
znawca

Wysłany: Sob Paź 11, 2008 07:29   

a w niedziele na torze cos sie dzieje ? Bo wczoraj ktos mowil ze tak...ale co??

KAMIL LBN 
Widać, że się stara

Wysłany: Sob Paź 11, 2008 19:25   

miałem okazje jechac jako pasażer E30,i powiem że długo tego niezapomne.kierownik niezły wariat <rotfl> a pod koniec wspoma mu siadła i dawał rade <wow>

Odpowiedz do tematu