Może ktoś wie gdzie można znaleźć klasyfikację strefy wschodniej
W okręgu rzeszowskiego jestem klasyfikowany dwa razy. omyłkowo na KJS Rajd Podkarpacki wpisano mnie do innego klubu ( zostało juz wyjaśnione). Dlatego chce uniknąc tego problemu w klasyfikacji MSW. pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez dzidek Czw Gru 04, 2008 08:13, w całości zmieniany 1 raz
... pewnie tutaj więc u mnie proszę poprawić "Fiat Pinto" na "Fiat Punto" (może być Punto S1100 ) i dodać mnie jako kierowcę bo wpisani są tylko piloci
Z takich szczególików to nie mam policzonych punktów z
-"17 Luty - KJS "Kulig" - AK Chełmski & AK Wschodni - 6 punktów
-"4 Maj - KJS "Rajd Podkarpacki" - AK Małopolski" - 2 punkty niestety
Jeśli można to proszę o skorygowanie w/w punktów za imprezy
Pozdrawiam
Maciej Franczak
Ok dziękuje za poprawkę
Ostatnio zmieniony przez maxiek Pon Gru 08, 2008 19:44, w całości zmieniany 1 raz
To u mnie w klasie 1 - Dariusz Łaba
9 Marzec - KJS Bircza - ASK Przemyśl - brak 2 punktów
21 Wrzesień - KJS "Laskowiak" - AK Stalowa Wola
źle policzona punktacja bo startowało czterech z czego jeden nie dojechał więc powinno być 4, 3, 2, 0 a jest 3, 2, 1.
w sumie to nie wpływa na koncowa klasyfikacje ale mozna skorygować
Witam, ponownie, nie wiem co sie stało, po moim wcześniejszym zgłoszeniu zostały mi doliczone punkty za Lublin z 17.02, a za to moja wygrana w Birczy nagle jest warta tylko 2 punkty proszę o poprawkę.
Pozdrawiam
Maciej Franczak
P.S. Czy za ukończony rajd jest doliczany 1 punkt do klasyfikacji tak jak w KJS-ach ?
Bo jeśli tak to brakuje mi tego 1 punkcika za "4 Maj - KJS "Rajd Podkarpacki" - AK Małopolski "
nie wiem skąd macie takie wyniki ale po prostu masakra
Marcin Puterla 28pkt brak 3pkt za Bircze (2 zwycięstwa)
Krzysztof Leja 28pkt 8pkt za Bircze i 8pkt za Rzeszów
Maciej Frańczak 24pkt 10pkt za Bircze 2 pkt za Korczyne