arturlublin, no właśnie to chciałem powiedzieć tylko nie wiedziałem jak się profesjonalnie nazywa co do moich to dzięki za uwagę ja czasem niestety przesadzę (LCDek) ale to dlatego, że cały czas nie mogę dobrać idealnych ustawień. Bartek subarunka wiem, ale jakoś mnie urzekło to ujęcie <rotfl> Miło, że chociaż dwie się spodobały. A nie wpadłem po VRa bo nawet nie wpadłem na to, zresztą swoje zawsze swoje, mimo, że może i gorsze
denis, fajne fotki powychodziły Co do uwag to jak już sam zauważyłeś przechylenie kadru w większości przypadków dodaje zdjęciu dynamizmu. Jeszcze jedna rzecz, którą zauważyłem - unikaj centralnych kadrów. Od razu zaznaczę, że żaden ze mnie znawca Fotki naprawdę fajne <spoko> a najbardziej podobają mi się te cztery:
hehe i nie tylko przechylenie ale i tez przydymienie:D komus pierscianki wyja:D
a co do fotografi wyszly naprawde profesjonalnie chyle czola fotografom ryzykujacym swoje zdrowie zblizajac sie do toru aby zrobic tak dobre zdjecia <spoko>
Ostatnio zmieniony przez bender Sro Lis 12, 2008 20:05, w całości zmieniany 1 raz
Dzieki wszystkim fotografom za super zdjęcia mojej QUATTRÓWKI.Na następnym rajdziku postaram się więcej bokami polatać <spoko> do fajnych fotek pozdrawiam
_________________ Po Co Mi Stereo Jak Można Mieć QUATTRO