nie wiem czy napewno nie ale myślę ze nie, ponieważ:
-na mm jest nudno(z punktu widzenia fotografa)
<spi>
-ile razy można strzelać te same kadry tych samych wozów na tym samym torze
-nie chcecie komentować fot
-zapychacie skrzynkę PW prośbami
...to się pstrykaczom lubelskim odechciało
Ostatnio zmieniony przez Sro Gru 03, 2008 14:42, w całości zmieniany 1 raz
-na mm jest nudno(z punktu widzenia fotografa)
<spi>
-ile razy można strzelać te same kadry tych samych wozów na tym samym torze
-nie chcecie komentować fot
No Bartek bez przesady fotografia polega na tym, żeby z tego samego wyciągać coraz to nowsze i ciekawsze ujęcia. Jak dla mnie lenisz się i tyle A co do komentarzy to się chłopaki wstydzą, przecież wiadomo, że im się podoba
Mi się wydaję ze tu się zaczyna robic Monopol!! taka prawda nikomu się niechce zrobic cos za free kazdy by chcial cos z tego miec.. przykre.. bo ludzie ktorym udało się zrobik kilka dobrych fotek odrazu myślą sobie niewiadomo co!!
_________________ "Życie zaczyna się powyżej 5 tyś obrotów....."
Mati, zapewniam Cię, że mimo, że mnie udało się zrobić parę fajnych fotek nie mam zamiaru brać kasy za to co wrzucam na forum. Nawet gdyby ktoś cokolwiek chciał ode mnie kupić (w co wątpię ) to nie kupi kota w worku tylko chciałby najpierw zobaczyć jak takie zdjęcia wyglądają. Zresztą monopol by był gdyby był jeden fotograf i dyktował ceny. Robiących zdjęcia jest multum i o monopolu nie może być mowy (ewentualnie o zmowie ). Druga sprawa to widzę, że nie szanujesz pracy osób które robią foty bo to nie jest tak, że Tobie się należą te zdjęcia tylko jeżeli fotograf będzie chciał się pochwalić/sprzedać swoją pracę to wrzuci na forum. Czy Ty pracujesz charytatywnie? Są osoby na forum które zdjęcia robią profesjonalnie i to jest ich praca, Simonides, niestety nie wszyscy którzy strzelają na torze zaglądają na forum, widziałem, że ktoś wrzucił na lkt.pl zapytam człowieka czy mogę wrzucić tutaj.