misi3k, to nie tak ze ja nie szanuje tego kto robi zdjecia.. poprostu po ostatnich kilku imprezach na forum było głośno na temat kasy za zdjecia.. teraz jak widac jest fotografowie chyba się zmówili.. bo niema nawet 1-go.
_________________ "Życie zaczyna się powyżej 5 tyś obrotów....."
Jeżeli mogę się wtrącić, to (jak już ktoś napisał jako jeden z powodów nie zamieszczania zdjęć) ja zdjęć nie komentowałem z uwagi na brak mojej wiedzy na ten temat, a moje zwykłe "fajne ujęcie, podoba mi się kadr" wydaje mi się niezbyt przydatne Wam fotografom
I jestem wdzięczny za te pare fotek, które dostałem za darmola na tym forum
Witam wszystkich a szczególnie fotografów poruszono kilka spraw
nie uwazam zeby imprezy na torze mialy na celu wzgledy materialne i dobrze by bylo gdyby tak pozostalo wielu ludzi pracuje ciezko charytatywnie po to by ta impreza mogla sie odbyc
nieuczciwością było by wykorzystywanie tego.
co do czyichś kadrów, zdjec i ich jakosci - nie od razu kraków zbudowano, rady konstruktywne
kadry i ujecia i tor i samochody dlugo beda te same - liczy sie rywalizacja zabawa toru szybko nie rozbudujemy na spełniający standardy FIA do rozgrywania wyścigu LeMans a ja osobiście jeździc na nim bardzo lubie, maly ciasny ale "własny" - NASZ WSPÓLNY
Lublin od zawsze fotografią stoi
a co do tego czy zdjecia sa juz wrzucone czy nie - no panowie fotografowie to artyści !!!
Nikt kto nie jest artystą a nawet oni sami nie potrafia wyraźić emocji które targają nimi wewnętrznie
Ja jednak sadze ze po wybraniu i poczuciu natchnienia panowie wrzucą fotki i podzielą sie z nami efektami swojej twórczosci !
Co by to byl za fotograf który podawal by na tacy gotowe danie!
Jeżeli mogę się wtrącić, to (jak już ktoś napisał jako jeden z powodów nie zamieszczania zdjęć) ja zdjęć nie komentowałem z uwagi na brak mojej wiedzy na ten temat, a moje zwykłe "fajne ujęcie, podoba mi się kadr" wydaje mi się niezbyt przydatne Wam fotografom
I jestem wdzięczny za te pare fotek, które dostałem za darmola na tym forum
Zgadzam sie z przedmowca <spoko>
_________________ Radosc z upalania, bezcenne za reszte zaplacisz karta...
I mnie staszek, to nie o to chodzi, nikt tutaj nie żądał wprost jakiejkolwiek kasy, zdjęcia na forum zawsze są wrzucane nieodpłatnie i tak będzie. I nie ma żadnego spisku po prostu raz się zdarzyło, że ludzie nie przyjechali bo mieli co innego do roboty/nie mieli humoru. Dalej nie będę komentował bo po prostu ironizujesz i tyle.
za robienie fotek kasa??? w mojej jakże krótkiej karierze fotografa nigdy mi nawet przez myśl nie przeszło... szczególnie na tego typu imprezach gdzie wiekszość się zna choćby z widzenia. Ja postanowiłem troche pofocić ponieważ ktoś kiedyś zrobił mi fotki, ja sie teraz tylko odwdzięczam kiedy nie śmigam...
Panowie na sportach motorowych nikt się jeszcze nie dorobił, większość raczej dokłada tym bardziej z robienia fotek amatorsko...
_________________ Łut łut łut łut łut!!!!!- Kto tam?- Odcięcie!
Ostatnio zmieniony przez Czw Gru 04, 2008 19:08, w całości zmieniany 1 raz
za robienie fotek kasa??? w mojej jak że krutkiej karierze fotografa nigdy mi nawet przez myśl nie przeszło... szczególnie na tego typu imprezach gdzie wiekszość się zna choćby z widzenia. Ja postanowiłem troche pofocić ponieważ ktoś kiedyś zrobił mi fotki, ja sie teraz tylko odwdzięczam kiedy nie śmigam...
Panowie na sportach motorowych nikt się jeszcze nie dorobił, większość raczej dokłada tym bardziej z robienia fotek amatorsko...
Zapodaj <spoko>
_________________ Radosc z upalania, bezcenne za reszte zaplacisz karta...
Ciesze sie ze udalo sie rozladowac przeblyski negatywnej energi w sposob nieco ironiczny a owszem ale i nie szkodliwy dla nikogo, nie znam dokladnie relacji miedzy wami ale sadze ze nie sa zle