No pierwszą próbę wygrał Marek Rodak w Golfie GTi. Potem do głosu doszły cztero łapy. Po trzech odcinkach na pierwszym miejscu jest Daniel Pilichowski a drugi Piotr Maciejewski. Zapowiada się ciekawa końcówka <spoko>
No i po zabawie. Niestety Danielowi nie udała się beczka co zepchnęło go na 4 albo 5 pozycje. Szkoda bo liczyłem na to że cywilne Evo będzie szybsze od rajdowego . Ogólnie Karową wygrał Piotr Maciejewski, 2 Maurycy Kochański (?) a trzeci ktoś z 4Turbo. Ogólnie to było całkiem fajnie tylko zimno.
No i po zabawie. Niestety Danielowi nie udała się beczka co zepchnęło go na 4 albo 5 pozycje. Szkoda bo liczyłem na to że cywilne Evo będzie szybsze od rajdowego .
Na drugim przejeździe beczka już była w miarę ok... Za to po zawodach jak było troszkę jeżdżone to beczka wychodziła bardzo dobrze...
ehhh
szkoda karowej ale fajnie że kwalifikacje do przodu...
ale tempo Daniela jest mocne i napewno konkurencjia musiała sie napocic:)
Dokładnie. O ile na pierwszym odcinku Maciejewski popełnił błąd o tyle w czasie dobrego przejazdu odcinka drugiego Daniel stracił do Niego ok. 0,1s a na trzecim był szybszy <wow> .
Co do beczki to mi się wydaje, że pierwsza była za bardzo na "siłę". Można było odpuścić i jeszcze raz go zarzucić. Natomiast drugi przejazd już spokojniej i od razu lepiej <spoko> . Co prawda za bramką trochę was postawiło ale to już szczegół. Ogólnie wielki szacunek i brawa.
Ośki nie śledziłem ale do Karowej awansował Marek Rodak, ale niesetety auto na pierwszym przejeździe odmówiło posłuszeństwa. Na drugim za to o ile się nie mylę był szybszy od Evo X Kochańskiego i Imprezy 4Turbo.
Niestety przegrałem z beczką. Po zawodach pan Maciejewski powiedział że bez szpery z przodu nie da się zrobić evo beczki i trzeba podchodzić do niej na 2 razy .
Niestety seryjnym evo da rade zrobić beczkę co nakręcone zostało po zawodach . Nie jest to zawsze łatwe, ale da radę.
Muszę chyba jeszcze troche nad psychiką popracować bo na poważniejszych zawodach gdy jestem wysoko to w finale zaczyna szwankować . Szkoda, szkoda bo troche nastraszyłem rajdowców.
Gratulacje dla zwycięzcy - bardzo chciałem przełamać jego dominację ale niestety nie wyszło . Ale pokazałem że można stawić opór <cfaniak>