Auto: V V C
Skąd: Okolice Lublina Pomógł: 1 raz Dołączył: 20 Lut 2007 Posty: 347
Wysłany: Wto Gru 23, 2008 21:13 Zakończenie Sezonu 2008
Co roku coraz gorzej.
To oficjalne rozdanie nagród w siedzibie lubelskiego zarządu PZM to żenada.
Zastanawiam się czy ten prezenter z koziej pupy to już całkiem nic nie widzi w tych denkach od słoików czy też celowo przekręcał nazwiska i mieszał klasy z generalką,
wprowadzając ogólny dezorient żeby nikt nie zauważył że nagród im nie starczyło.
NIKT Z KLAS W KLASYFIKACJI KJS NIE DOSTAŁ PUCHARU !!!,
jedynym wyjątkiem Helmut w trzeciej klasie za pierwsze miejsca- ale czemu tylko on,
o co kaman.
Za dużo już było nagród rozdanych (limit wyczerpany?) , czy poprostu PZM ma w pupci sporty samochodowe??
Jakoś wszyscy inni sportowcy otrzymali puchary.
W zeszłym roku były za każde miejsce na podium w klasie.
Wielkość pucharów też nie powala, nie odróżniają się one niczym od tych z imprez na torze,
ale to dało by się przeboleć, gdyby takiej parodii nie robili na imprezie która ma być prestiżowa.
Różnica jest taka ze kartingowcy zdobywali tytuły w Mistrzostwach Polski i ogolnie w imprezach najwyższej rangi. KJS-y zać to najniższy szczebel rajdowego rzemiosła wiec nie dziwi mnie specjalnie taka różnica. Swojego czasu za Mistrzostwo Okregu Lubelskiego w KJS-a odbierałem zwykły medalik..
Różnica jest taka ze kartingowcy zdobywali tytuły w Mistrzostwach Polski i ogolnie w imprezach najwyższej rangi. KJS-y zać to najniższy szczebel rajdowego rzemiosła wiec nie dziwi mnie specjalnie taka różnica. Swojego czasu za Mistrzostwo Okregu Lubelskiego w KJS-a odbierałem zwykły medalik..
Spokojnie, ja za starty w ogólnopolskim pucharze i 3 miejsce w klasie dostałem jakieś rzeźbione szkiełko, a Ewa z Michałem dyplomik(Niezabitowska/Bojar). To jest dopiero czad! Po prostu masakra, ale chyba trzeba się z tego śmiać i zmieniać województwo
[ Dodano: 2008-12-24, 17:32 ]
spider napisał/a:
ten prezenter z koziej pupy
nie, no gadkę miał całkiem potoczystą i co z tego, ze nie na temat
[ Dodano: 2008-12-24, 17:32 ]
Trzeba było widzieć oprawę muzyczną w AK Lubelskim!
_________________ - www.banymotorsport.pl -
profesjonalne przygotowanie samochodów do sportu
bedzie tak caly czas.. az wreszcie zamiast 3 automobilklubów powstanie jeden porządny..
I wyszloby to na dobre...
to na pewno by był dobry pomysł, jeden klub, więcej ludzie którzy mogliby się zajmować rożnymi sprawami, nie byłoby zarzutów że ten klub to się zajmuje tylko jednym..
(kiedyś tak mówiło się o Amk Lubelskim ze zajmuje się tylko zabytkami i karawaningiem, szczegółów nie znam ale myślę ze było to spowodowane brakiem ludzi chętnych do organizowania innych imprez)
tylko że... obawiam się że jest to niemożliwe, przynajmniej narazie
nasz naród jest strasznie zawistny.. ten nie lubi tego, inni maja coś za złe jeszcze innym...
do tego zaraz by doszły jakieś sprawy finansowe i tak w koło..
na dobra sprawę to żeby było lepiej to musi wymrzeć ze dwa pokolenia ale obawiam się ze to nie da gwarancji
Zgadzam się z chłopakami w 100% fajnie by było zeby powstał a co do naszego narodu to według mnie Polacy są troche narodem specjalnej troski szkodzącym samym sobie świadomie i to jest dla mnie straszne <tak>
_________________ Łut łut łut łut łut!!!!!- Kto tam?- Odcięcie!
zgadzam się z bartkiem 100% , jesteśmy ofiarami , od czasów wojny nam tak zostało . choć sa przebłyski i to optymistyczne narka i pozdro dla wszystkich w tym nowym roku .
Ostatnio zmieniony przez Wto Sty 06, 2009 13:55, w całości zmieniany 1 raz