A nic specjalnego - zwykłe letnie od BFgoodrich... ale i tak w taką pogode powinny lepiej trzymać niż zimówki. Chociaż na razie to mam same opony bez felg . Może do jutra uda mi się coś wykombinować.
Auto: RWD
Skąd: Polska Pomógł: 1 raz Dołączył: 03 Sie 2008 Posty: 164
Wysłany: Pią Sty 23, 2009 09:24
Zelazko napisał/a:
A nic specjalnego - zwykłe letnie od BFgoodrich... ale i tak w taką pogode powinny lepiej trzymać niż zimówki.
całkiem dobre a do tego jak nie sa zjechane i beda odprowadzac wode to sie spisza ja mam dalej nadzieje ze bedzie snieg :[ i to duzy... no ale cóz jak bedzie asfalt tez sie pojedzie
[ Dodano: 2009-01-24, 20:03 ]
Zealzo Paweł sorki ze tak mało moglismy pogadac ale byłem zabiegany bo pomagałem kolega z 1 klasy w załatwianiu zapasowego auta(bo tamto sie rozleciało) do tego wiesz ze mi tez taki mały malutko bład przy 90km/h sie zdazył i ciezko było ogarac auto zeby pojechac dalej ale wracajac do sedna Gratuluje baRDZO dobrych czasów jak na debiutanta <tak> 5 miejsce w klasie gratki i licze ze jeszcze sie spotkamy na torze
Rodak Marek tobie sie naleza słowa szacunku i uznania!! Golf + dobry kierowca+ taki sobie pilot:PPP hhehe = 2 miejsce w klasie (bardzo mocnej klasie!!) licze ze bedziesz jezdził cały sezon bo za generalke w klasie sa naprawde dobre Premie na nowe slicki starczy :] :] a ty masz szanse na pierwsza 3 w generlace jak bedzie non stop padac.. fajnie ze napedziłes stały bywalcą 4 kl pietra i nie tylko moc sie liczy ale i opanowanie
tak czy siak dzieki ze udało mi sie was namówic i mysle ze nie załujecie, zawsze po zawodach jest jeden przejazd wolny na eliminacjie swoich błedów i warto poczekac do konca zeby nawet sie przeiez..
Zawody super <spoko> . Tor robi wrażenie <wow> . Trochę szkoda, że za bardzo wziąłem do siebie godzinę rozpoczęcia i wyjechałem o 4.30... będzie nauczka na przyszłość, żeby się nie spieszyć . Wynik taki sobie ale i tak lepiej niż zakładałem przed wyjazdem. Natomiast Marek pojechał super. 2 miejsce w klasie w pierwszym starcie na tym torze imponują . Robert do czasu zmian geometrii w Hondzie jak zwykle szybko . Potem trochę gorzej ale i tak pudło jest .
Generalnie to już kombnuję jak pojechać na II eliminację i zachęcam wszystkich bo warto.
_________________ Too Fast Team
Ostatnio zmieniony przez Nie Sty 25, 2009 12:13, w całości zmieniany 1 raz
ja postaram się wybrać <cfaniak> to będzie oczywiście zależało od tego czy zdążę zrobić parę rzeczy w samochodzie i od wolnego czasu ale postaram się..... <rotfl>
_________________ "Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting." Steve McQueen
Ostatnio zmieniony przez cinekrally Wto Sty 27, 2009 22:44, w całości zmieniany 1 raz