gratulacje dla piotrka mizaka , polatałem z nim chwile po mini maxie i honda prowadzi sie rewelacyjnie takze piotrek cisnij mocno bedziesz nieraz gryzl 4 łapy
_________________ Nie, nie, prędkość była OK... tylko zakręt trochę za ciasny.
"To jest pokolenie któro uczyło się jeździć na pachołkach... MY uczyliśmy się na zusie i zawadówce "
Widzicie, i teraz patrząc na te wyniki nie jestem pewien czy każdy ma dobrze wyniki wpisane, skoro ja mam w 1 próbie DNS a jechałem tylko 1, a w 2 próbie mam 1:36.97 której nie jechałem bo samochód mi się zagotował to coś jest chyba nie tak ? <pupcia> brawo <rotfl>
Tak trzymać <spoko>
p.s . Piotrek Mizak na jakich oponkach jechałes?? masz LSD??
juz nie moge sie doczekac kiedy bedzie lato i porywalizyjemy
Witam,
Serdeczne dzięki, jechałem na średnim markgumie z przodu i toyo 888 z tyłu. Niestety nie mam LSD. Też czekam na ocieplenie i kolejne imprezy.
Pozdrawiam
Ta impreza stała pod dużym znakiem zapytania gdyż byłem w Niemczech. W sobotę po południu wróciłem i poszedłem wcześnie spać a wstałem tuż po 12 czyli godiznie o której powinno sie być na torze. Więc wsiadłem i wystartowałem na tym co było na samochodzie czyli zimóweczkach . Więc nie to że się nei wstrzeliłem, tylko nie miałem kiedy się wstrzelić
robertMK pojechałem tego sprinta na starych łysych zimówkach tak dla fun,na takiej oponie nic osiagnac niemoglem,co najwyzej pod publike troche bokami ośką sie poskladać,z drugiej strony to rally sprinty odpuszczam,najwyżej w ramach treningu albo zabawy,ten sezon kasę będę inwestował w KJS-y , sprinty w Chełmie(bo tam podchodzą bardziej pod KJS),szczerze to na torze też ciężko mi z Wami walczyć,mam na mysli wlasnie hondy ktore trudno dognac stara corsa;),pozdrawiam