mikae, Dzwoniłem do organizatora, jesli chodzi o sprawe osob zrzeszonych to prosil o liste osób które sie wybierają,są zrzeszone a nie mają jeszcze legitymacji.
2 sprawa to kaski sa potrzebne!!
przewidywane jest 3 proby.
Michał prośba do Ciebie żebys przesłał na email organizatora Liste nazwisk osób ktore zamierzaja pojechac i sa zrzeszone w Ak Chełmskim a nie dostały jeszcze legitymacji..
Ja sie pisze.. jesli ktos jedzie to pisac..
_________________ "Życie zaczyna się powyżej 5 tyś obrotów....."
Ostatnio zmieniony przez Wto Lut 24, 2009 10:43, w całości zmieniany 1 raz
Osoby, które chcą wystartować w Biłgoraju i są zrzeszeni w AKCH a nie mają jeszcze wydanych legitymacji mogą wysłać mi informację z Imieniem i Nazwiskiem na PW do piątku 27go do 20stej - listę nazwisk przekażę w sobotę organizatorowi.
Dla ułatwienia pracy organizatorowi wpiszcie też tutaj ogólnie ile osób się wybiera.
_________________ jeśli wszystko jest pod kontrolą to znaczy, że jedziesz za wolno
Witam.
Jestem nowy i mam pytanie trochę nie związane z tematem, na ten tor w Biłgoraju można sobie tak po prostu wjechać żeby pojeździć? To samo pytanie z torem w Lublinie.
Z góry dzięki. Pozdro
Witam.
Jestem nowy i mam pytanie trochę nie związane z tematem, na ten tor w Biłgoraju można sobie tak po prostu wjechać żeby pojeździć? To samo pytanie z torem w Lublinie.
Z góry dzięki. Pozdro
Raczej tak po prostu po za rally sprintami itp to nie da rady przynajmniej w lublinie no chyba ze znasz kogoś kto ma dostęp do kluczy zawsze też możesz wynająć tor
_________________ Łut łut łut łut łut!!!!!- Kto tam?- Odcięcie!
Ostatnio zmieniony przez Vtsiak Nie Mar 01, 2009 00:13, w całości zmieniany 1 raz
miejsce 1.nieznany nam kolega w Mercedesie W210 Coupe 2.0K 2.Spawos 3.Jack.........ogolnie spoko, mało prob...tylko 2.na nasze oko mało dokładny pomiar czasu, lekko kulejaca organizacja...ale ogolnie przyjemnie. gratulacje dla zawodnikow...podziekowania dla organizatora...
Ostatnio zmieniony przez bolgi6 Nie Mar 01, 2009 16:46, w całości zmieniany 1 raz
Organizację dopracować, ilość prób zwiększyć, a reszta sama przyjdzie <spoko> Tor bardzo przyjemny, szybki i zapewnia duuuuużo frajdy, chyba więcej niż w Lbl. Jest jakaś infrastruktura, trybuny, kibice nawet <mrgreen> A na terenie toru i wokół okalających budynków można zrobić kilka interesujących prób. Coś czuję, że częściej będziemy się tam pojawiać <spoko>