Ja oceniam imprezę na 3 , dwie próby , organizatorzy wymyśli taki sposób puszczania aut ,że pożal się Boże <zly> . Przynajmniej dużo fotek mam i postaram się je jak najszybciej wrzucić :]
Przyznaje racje kolegom ale opłacało się pojechać bo nigdy tak rano się nie uśmiałem jak dziś. Tadek wie o co chodzi ja startowałem w mini sprincie i dostałem DYPLOM UKOŃCZENIA XV ogólnopolskiego wyścigu kolarskiego <rotfl> niedługo będą fotki organizator prześle na emajla <lol>
[ Dodano: 2009-03-02, 00:57 ]
aaaa zapomniałem wspomnieć ze w regulaminie nie pisało że trzeba rozmawiać z organizatorami po angielsku <rotfl>
tez sie wypoeiem
- 2 proby t ostanowczo za malo........... no i puszczanie aut tez srednie bo tylko 1 smaochod mogl sie znajdowac na torze a spokojnie dalo sie zorbic tam dluzasza fajniejsza probe(ta tez byla fajna) ale mogly by spokojnie 2 nawte moze 3 samochody jecahc tam
tor bardzo fajny mysle ze tam spokojnie mozna zrobic jakigos rally sprinta fajnego duzo miejsca mozna robic sporo fajnych kombinacji toru !!!!
-no niestety Organizacja nazwe to lekkkkkoooo byla srednia.... no ale kolejny imprezy beda dopracowane miejmy nadzieje
mapka przejazdu toru ... poprostu HICIOR na fotkach bedzie
impreza na + ogolnie ale wymaga tam wszystko dopracowania
troche z przygodami na 2 robie bez wspomagania jechalem masakra doslownie hehe obrocilo mnie ale jakos dalismy rade z klockiem ktoremu chcilem podzeikowac z pomoc !!! i pilotowanie <spoko> <spoko>
PS: nawet Tadek byl !! <rotfl>
Auto: V V C
Skąd: Okolice Lublina Pomógł: 1 raz Dołączył: 20 Lut 2007 Posty: 347
Wysłany: Pon Mar 02, 2009 08:37
plusy i minusy w rozwojowym jednak mysle Bilgoraju
+fajny tor (cos podobnego do naszego z tym ze duzo wiecej mozliwosci konfiguracji
i trudne zakrety: zaciesniajace i rozluzniajace)
+kadra wiekowa ale za to wesloa - przyjazna atmosfera bez niepotrzebnych cisnien
-organizacja przejazdow: chyba dopiro sie ucza sprawnego prowadzenie imprez na torze.
tylko jedno auto na torze i jeszcze trzeba czekac jak po zakonczeniu zjezdza
-tylko dwie proby
-liczenie wynikow na kartce dlugopisem, policzone tylko pierwsze miejsca J i S w gen.
-brak pucharo, medali a nawet dyplomow dla najlepszych w klasach, co wynika tez z powyzszego punktu
Mysle ze trzeba koniecznie panom organizatorom wyslac do obejrzenia filmy
z imprez na torze w LBN zeby mogli szybciej wdrzyc w zycie sprawna organizacje.
[ Dodano: 2009-03-02, 08:57 ]
zapomnialem dodac ze
-organizatorzy nie mieli mapek przejazdu dla uczestnikow, powiedzieli
"Przeciez wiadomo jak jechac"
byla jedna wersja do obrysowania:
...dolozylbym juz to 10gr do wpisowego za xero zeby nie rysowac, hehe
mam prozbe wiem ze ktos robil fotki wynikom ktore byly na kartce jesli moze niech wrzuci ? Według mnie nie zgadza mi sie czas 2 proby ! z tym co patrzylem na miejscu. o okolo sek.
_________________ "Życie zaczyna się powyżej 5 tyś obrotów....."
Jakie miłe zaskoczenie z wynikami nie zostaliśmy na rozdanie pucharów bo myśleliśmy że mamy 4 w juniorach a tu 2 :] Gdzie można będzie puchar odebrać? bo chyba nie przepadł...
Jakie miłe zaskoczenie z wynikami nie zostaliśmy na rozdanie pucharów bo myśleliśmy że mamy 4 w juniorach a tu 2 :] Gdzie można będzie puchar odebrać? bo chyba nie przepadł...
Cześć, co do Twojego pucharu, to zapytam organizatora, będę się z nim dzisiaj ok 16 widział. przy okazji gratuluję, oby tak dalej. Nam troszkę gorzej poszło, mieliśmy awarię - po ciężkim tygodniu i kilku wyjazdach w naszym aucie ("zastępczym") zaczął siadać dyfer. Mieliśmy się wycofać, ale brat stwierdził, że teraz czy jutro i tak siądzie, więc jedziemy. I o dziwo wytrzymał drugi przejazd, ale to była jego końcówka, dojechał prawie do domu (zabrakło 500 m ). Wymęczyliśmy 3 m w juniorach i 1 w klasie.
Przy okazji przekażę Wasze uwagi co do organizacji imprezy. z którymi się w 100% zgadzam.
Szczegółowe wyniki są tutaj: http://www.zopzm.lublin.p...goraj010309.pdf
A przy okazji, wie ktoś co się dzieje 8 marca na torze Lublin i czy ktoś się wybiera?