jimmijump, mnie się podoba 3 i 11 ale ja się nie znam do tego widzę, że bardzo blisko podchodzisz do autek
Szczerze mówiąc to wolałbym tego unikać, ale niedostatki sprzętowe wymuszają na mnie podjęcie odrobinę więcej ryzyka, żeby te fotki jako tako wyglądały (Nd60+18-55VR )
misi3k, tak o jakieś 20 stopni w tym samym kierunku co pierwsze, IMO
jimmijump, dzięki za fotkę
Kurczę, na jednym zakręcie za wcześnie złożyłem Kadzia i odbiłem, żeby nie wjechać w opony, na zewnętrznej stał ktoś z aparatem, dużo nie brakowało... - przepraszam, nie zrobiłem tego umyślnie
Jeżeli ktoś ma jakieś fotki Kadzia, to bardzo bym prosił na wasyllbn@gmail.com, nawet jeżeli nie są perfekcyjne, jak to zawsze Wasze foty na forum
Ostatnio zmieniony przez Wasyl6 Pon Mar 09, 2009 19:57, w całości zmieniany 1 raz
Kurczę, na jednym zakręcie za wcześnie złożyłem Kadzia i odbiłem, żeby nie wjechać w opony, na zewnętrznej stał ktoś z aparatem, dużo nie brakowało... - przepraszam, nie zrobiłem tego umyślnie
Mam pytanie: czy mamy czekać aż ktoś w końcu jakiegoś fotografa trafi czy zaprosić fotografów na koronę toru??
[ Dodano: 2009-03-09, 20:14 ]
jimmijump napisał/a:
Szczerze mówiąc to wolałbym tego unikać, ale niedostatki sprzętowe wymuszają na mnie podjęcie odrobinę więcej ryzyka, żeby te fotki jako tako wyglądały (Nd60+18-55VR )
pytanie jak wyżej!!
Ostatnio zmieniony przez garul Wto Mar 10, 2009 12:04, w całości zmieniany 2 razy
ss87, foty wysłane na adres który podał Materwyx na PW, mam wysyłać ponownie czy jak?
jimmijump, ja nie popieram (chociaż i mnie się czasem zdarzy ) "włażenia pod koła" bo może się to skończyć nieciekawie, a myślę, że ta "jedna jedyna fota" nie jest warta zdrowia lub życia. IMHO 18-55 spokojnie wystarczy żeby z odległości zrobić (można skadrować przecież) chociaż wiadomo, że fota z 18mm fajnie wygląda. Ja powyżej 50mm zrobiłem kilka zdjęć na początku a później 18-55 i 50mm.
Wasyl, nie wiem, nie chce mi się, leniwy jestem, zostanie tak jak jest
prezes, z jednej strony spoko bezpieczeństwo itd, a z drugiej rzesza ludzi którzy by chcieli mieć fajne foty. A wygonieniu fotografów na koronę mówię stanowcze nie, po prostu robiąc zdjęcia trzeba się dobrze ustawiać i będzie ok.
milka, jakiego Civica, może mam.