4 24 Wilczyński Maciej S1 6:44.477 10.550 Mitsubishii Spacestar
Mistrz !! - pamiętam na próbnym okrążeniu jak mi siedział na tyłku hehe
Ps. tą swoją śmieszną jazdą na letnich laczka jakimś cudem doturlałem się do 3 miejsca w juniorach czyżby tylko 3 w mojej startowało (3J) ??
A i proszę powiedzcie mi gdzie mogę odebrać zapomniany medal ?
4 24 Wilczyński Maciej S1 6:44.477 10.550 Mitsubishii Spacestar
Mistrz !! - pamiętam na próbnym okrążeniu jak mi siedział na tyłku hehe
Ps. tą swoją śmieszną jazdą na letnich laczka jakimś cudem doturlałem się do 3 miejsca w juniorach czyżby tylko 3 w mojej startowało (3J) ??
A i proszę powiedzcie mi gdzie mogę odebrać zapomniany medal ?
Wieloletni ikspirjens drivera+ jakaś dobra opona i takie kwiatki <mrgreen>
Może jakbym miał coś lepszego niż 9 letnie kormorany to wylądowałbym wyżej niż 10
to fakt, na opony nie mogę narzekać , zwykły michelin alpin ale na chlapie i wodzie przy niskiej temperaturze trzyma super, za to na śniegu przegrała by z dębicą frigo
to fakt, na opony nie mogę narzekać , zwykły michelin alpin ale na chlapie i wodzie przy niskiej temperaturze trzyma super, za to na śniegu przegrała by z dębicą frigo
ano a u mnie na odwrót w śniegu gryzą jak głupie(bieżnik jak nowy) ale za to na mokrym asfalcie to porażka
Ostatnio zmieniony przez Czw Mar 12, 2009 17:07, w całości zmieniany 1 raz
A ja niestety znowu musialem walczyc z francuską technologią, ale mam nadzieje ze na nastepnym sprincie mnie nie zabraknie. W dzien kobiet posmigalem tylko sluzbowym berlingo na obzezach toru i obtarlem sie o oponki, juz nie moglem wysiedziec chyba juz 3ci sprint gdzie albo mnie nie ma albo sie cos spartolilo eh
_________________ Radosc z upalania, bezcenne za reszte zaplacisz karta...
Fakt, na śnieg i błoto frigo jest całkiem niezłe, ale na mokrym asfalcie całkowicie się gubi. W innym aucie mam Hankook Icebear W 440 i są o niebo lepsze, szczególnie na mokrym.
@Lejek - może 28 Ci się uda.
Ostatnio zmieniony przez mareczek Pią Mar 13, 2009 12:17, w całości zmieniany 2 razy