Wysłany: Nie Mar 22, 2009 14:16 4. runda RallySprintów
W sobotę 28 marca Automobilklub Chełmski organizuje Samochodowy RallySprint o Puchary Dyrektora Wojewódzkiego Ośrodka Ruchu Drogowego w Lublinie. Impreza rozpocznie się o godz. 14:00 na Torze Lublin i będzie 4. rundą Mistrzostw Okręgu Lubelskiego w RallySprintach.
Podczas imprezy przejadą pięć prób sportowych, które tym razem będą miały nieco zmieniony przebieg. Przed startem do pierwszej próby uczestnicy będą mieli możliwość kilkakrotnego zapoznania się z trasą. Przypomnę, że rywalizacja przebiega niezależnie w dwóch grupach: juniorów (kierowcy, którzy pierwszy raz wystartowali w podobnej imprezie w roku 2008 lub 2009) i seniorów. W każdej grupie wydzielone będą trzy klasy w zależności od pojemności silnika: do 1400 ccm, do 1800 ccm oraz powyżej 1800 ccm i auta z napędem na cztrey koła. Na trójki najlepszych w grupach czekają puchary, a najlepsze trójki w poszczególnych klasach otrzymają medale. Wśród wszystkich uczestników, którzy ukończą zawody zostaną rozlosowane nagrody.
i ja będę :]
testujemy nowego strupka do upalania <spoko>
Nie mów, że masz kolejnego kanciastego, albo jakie RWD
noł ser,auto nie moje,ale ziom oddał mi na testa
napęd przedni,ale stosunek moc/masa słuszny \
mam nadzieje,że śniegu nie będzie bo kurnik na r888 się toczy :]