Mam prośbę do użytkowników będących uczniami bądź absolwentami Zespołu szkół samochodowych w Lublinie. Nauczycielka od mechaniki technicznej zadała mi na lekcji pracę, do której nie mam pojęcia jak się zabrać. <zly>
Brzmi ona tak:
"Jakie właściwości materiałów samochodów są tracone podczas kontrolowanego poślizgu.
Należy uwzględnić wszystkie możliwe warunki, oraz podać wykresy rozciągania materiałów."
Cooo jak to to chyba jest w 2 klasie nie??? Bo ja jeszcze sie z tym nie spotkałem ale co to mozę być a dokłądnie chodzi o siłe tarcia jaka wpływa na autko??
[ Dodano: 2008-03-11, 20:21 ]
No to na pewno bedą to opony to chyba najlogiczniejsze
Cooo jak to to chyba jest w 2 klasie nie??? Bo ja jeszcze sie z tym nie spotkałem ale co to mozę być a dokłądnie chodzi o siłe tarcia jaka wpływa na autko??
[ Dodano: 2008-03-11, 20:21 ]
No to na pewno bedą to opony to chyba najlogiczniejsze
Moja nauczycielka, po raz kolejny okazała swój geniusz :[
"Wymień pompy zastosowane w konkretnym modelu samochodu (wyprodukowanym po 2000 roku). Opisz czynnik roboczy,parametry pompy, po co jest zastosowana i do jakiego rodzaju pomp ją zaliczamy."
hehe stolarkowa zawsze katowała, ale to dobrze, ja w piątek konczę po 4 latach tą szkołe, i dobrze...zawsze mozesz treszczotki zapytać, jak bedzie wolny, on ci powinien pomóc
hehe stolarkowa zawsze katowała, ale to dobrze, ja w piątek konczę po 4 latach tą szkołe, i dobrze...zawsze mozesz treszczotki zapytać, jak bedzie wolny, on ci powinien pomóc
U Treszczotki już byłem. Poradził nam żeby połazić po serwisach przy salonach.
Byliśmy w kilku i odpowiedź była ta sama "nie mamy takich danych.