może źle to nazwałem, ogólnie napewno jakość, ale tym razem (z różnych powodów) była to ilość i to otwarcie przyznałem
No mam nadzieję
Robercik napisał/a:
testowałem różne skrypty do galerii i dla mnie imgindex jest najwygodniejszy ze względu na "warunki", w których te galerie automatycznie tworzę.. to prosty skrypcik w bashu, który z dostępnych JPGów robi miniaturki.. są jakieś galerie we flashu itp, ale to pod Windows, którego tu nie posiadam..
Tak ale przed załadowniem zdjęć do skryptu polecałbym je zmniejszyć. A co do galerii to myślę, że jednak przesadzasz bo czy Flash czy Java daje się bez problemu uruchomić. W Javie można bardzo ciekawe galerie tworzyć. I może zauważyłeś ale ja z Win rzadko korzystam
zxc, ejj no już bez przesadyzmów, się chłopak uczy na błędach. Będzie z niego fotograf
Mam nadzieję, że zawodnicy jakoś wpłyną na nie całkiem przemyślane pomysły prezesa bo ja nie mam siły już dyskutować.
Robercik, pracuj dalej nad fotkami, byle z głową i będzie spoko <spoko>
Ostatnio zmieniony przez misi3k6 Sro Kwi 29, 2009 10:58, w całości zmieniany 1 raz
Witam to i ja coś wrzucę, niestety tylko z Rally Lublin, bo musiałem spadać do domu. Zdjęcia amatorskie, na kitowym obiektywie, bez filtrów i bez obrabiania, wiec nie katujcie mnie za bardzo
Witam to i ja coś wrzucę, niestety tylko z Rally Lublin, bo musiałem spadać do domu. Zdjęcia amatorskie, na kitowym obiektywie, bez filtrów i bez obrabiania, wiec nie katujcie mnie za bardzo
NMZC
Właśnie mam chwilkę, to robię porządek trochę z tymi fotkami, raz, że mniejsze miniaturki, dwa, ze jakieś sortowanie (przy tylu fotkach mogą być pomyłki), także za jakieś 20 minut powinno być już w miarę czytelnie
Byłem tylko kilkanaście minut podczas wolnych przejazdów, więc dużo nie mam. Jak będę miał czas to coś jeszcze może dorzucę. A teraz wyjeżdżam na weekend majowy <hejka>
Ostatnio zmieniony przez misi3k6 Czw Kwi 30, 2009 06:54, w całości zmieniany 1 raz
frekfencja zawsze dopisuje prawie zawsze stała stawka ponad 20 czterołapów ,dwa odcinki leśny b. szybki i gokardowy na który można sobie wejść po wcześniejszym ustaleniu z organizatorem ,można sie nimi mkontaktować przez stronę www.superoes.pl naprawde polecam i zapraszam kilka chłpaków zaczeło regularnie sie u nas pojawiać z lublina myślę że są zadowoleni lista startowa zamyka sie w okolicy 95 carów ... i trzeba sie spieszyć z zapisami bo chętnych przybywa
[ Dodano: 2009-04-30, 10:58 ]
ps. misi3k masz może jkąś moją fote z lublina ??
gregMK, dzięki za info. Może się niedługo wybiorę, zwracając uwagę na obecną sytuację na imprezach chyba nie będzie innego wyjścia jak wyjazd stąd. Nie mam niestety fotek z Twoim autkiem, tak jak już pisałem byłem bardzo krótko i praktycznie tylko na wolnych przejazdach. Napykałem trochę fotek BMW jak latały bokami i tyle.
łaby, chyba coś powinienem mieć, jak ogarnę swój burdel ze zdjęciami to Ci wyślę.