Jeśli chodzi o dwa pierwsze punkty to jak najbardziej sie zgadzam, porządek i bezpieczeństwo powinno być. Co do punktu 3- konkurs fajna rzecz myślę że w jakiś sposób byłby mobilizujący ale może nie powinien być przymusowy? Punkt 4 mi też sie nie widzi, w sumie nie mam nic przeciwko wykorzystywaniu zdjęć mojego autorstwa, ale chciałabym sama decydować gdzie będą umieszczone.
prezes napisał/a:
2. Jeśli chodzi o punkt "4. zezwolić na wykorzystywanie przesłanych zdjęć przez Automobilklub Chełmski" to chodzi wyłącznie o to, że czasami zdarza się, że któryś z dziennnikarzy do informacji o wynikach imprezy chce dodać zdjęcie.
Jeśli dziennikarz chce zdjęcie do relacji to dlaczego nie może go wziąć bezpośrednio od któregoś z fotografów? czy pośrednictwo klubu jest tu potrzebne, mi się wydaje że niekoniecznie...
W niedziele dostałam pozwolenie na robienie zdjęć na torze na starych zasadach- bardzo miło. Ale szkoda że tylko ja... Mam nadzieję że coś sie ustalić da, żeby obie strony były zadowolone, bo smutno wygląda murawa toru bez żółtych akcentów
Przed startem imprezy poszłam dowiedzieć sie o nowe zasady, bo nie czytałam na forum, ale słyszałam że są... Usłyszałam (jak dobrze pamiętam), że nie ma teraz już czasu i że od następnego razu będą realizowane. Zostałam tylko poproszona o ostrożność i tyle...
Jak widać AKChełm nie można traktować poważnie, dlatego już dawno zrezygnowałem z jakiejkolwiek współpracy (i nie tylko Ja) i innym także polecam to rozwiązanie, wyjdzie Wam to na zdrowie.
Pozdrawiam