Wielkie podziekowania dla Roberta za szkole jazdy po torze
Podpisuje się pod tym obiema rękami . Dzięki Tobie otworzyłem oczy na parę spraw także myśle, że będzie lepiej. Mam nadzieję, że na Miedziance też nie odmowisz pomocy .
Co do zawodów to cóż... Niby z jednej strony dobrze, że jest ktoś kto pilnuje tego żeby zawodnicy przestrzegali przepisów, ale z drugiej strony mam nadzieję, że w końcu doczekam czasów kiedy zawody sie zaczynają o godzinie podanej w informatorze. Bo z jednej strony to rozumiem, że mogą wyniknąć pewne opóźnienia, ale jestem ciekaw czy gdybym to ja przyjechał 0,5h po odprawie to mógłbym wystartować? To tylko taka moja mała uwaga
Druga kwestia to drifterzy. Moim zdaniem powinni być chwaleni za to, że chcą podnosić swoje umiejętności w bezpiecznym miejscu, a nie dziko gdzieś na jakimś rondzie. Jeżeli jest problem z blokowaniem to można ich po prostu puszczać na końcu w większych odstępach czasu. A skąd brać dodatkowy czas? Może trzeba zrobić krótsze zapoznanie?
Ale żeby nie było, że tylko narzekam to dziękuje bardzo organizatorom za przygotowanie pojeżdżawki dzięki której mogłem fajnie spędzić niedzielne popołudnie <spoko> . I do zobaczenia następnym razem
Widzę że do tej pory nie rozumiesz za co dostałeś ten OPIERDOL, skoro się pytasz co było nie tak w twoim zachowaniu.
Postaram się jasno wyrazić bo nie dociera.
Możesz sobie jechać próbę driftem, możesz ją również przejechać tyłem, albo na dwóch kołach - po prostu JAK CHCESZ, h... mi do tego, tylko nie PRZESZKADZAJ innym zawodnikom do h... wafla.
Skoro dojeżdżając do ostatniego zakrętu nie opanowałeś bryki i cię obróciło to zawróć normalnie i zjedz z toru aby auto jadące za Tobą mogło bez problemu zakończyć przejazd-a nie PALISZ GUMY - jak pod wiejską remizą,KĄSASZ BRYŁKĘ O CO KAMAN?
Ps:
Nie znam kolegi jeżdżącego nissanem bez zderzaka z przodu, jak zobaczył że go doganiam to zjechał na wewnętrzną więc mogłem go spokojnie wyminąć bez straty czasu, potrafił się zachować, Dzięki mu za to. Weź przykład z innych i zachowuj się jak trzeba, nie jesteś pępkiem świata.
Swoim zachowaniem udowadniasz że masz wszystkich uczestników głęboko w pupci, bo co tam, najwyżej sobie powtórzy.
Kończąc. Wyciągnij wnioski i nie bij piany na forum.
Widzę że do tej pory nie rozumiesz za co dostałeś ten OPIERDOL, skoro się pytasz co było nie tak w twoim zachowaniu.
Możesz sobie jechać próbę driftem, możesz ją również przejechać tyłem, albo na dwóch kołach - po prostu JAK CHCESZ, h... mi do tego, tylko nie PRZESZKADZAJ innym zawodnikom do h... wafla.
Skoro dojeżdżając do ostatniego zakrętu nie opanowałeś bryki i cię obróciło to zawróć normalnie i zjedz z toru aby auto jadące za Tobą mogło bez problemu zakończyć przejazd-a nie PALISZ GUMY - jak pod wiejską remizą,KĄSASZ BRYŁKĘ O CO KAMAN?
Ps:
Nie znam kolegi jeżdżącego nissanem bez zderzaka z przodu, jak zobaczył że go doganiam to zjechał na wewnętrzną więc mogłem go spokojnie wyminąć bez straty czasu, potrafił się zachować, Dzięki mu za to. Weź przykład z innych i zachowuj się jak trzeba, nie jesteś pępkiem świata.
Swoim zachowaniem udowadniasz że masz wszystkich uczestników głęboko w pupci, bo co tam, najwyżej sobie powtórzy.
nie napinaj sie z bardzo bo temat został rozwiązany... <spi>
Sylwek napisał/a:
Widzę że jak narazie to Ty bijesz piane.... <spoko> gratuluje <spoko>
p.s jak masz jakieś inne problemy/pretensje, napisz PW, tyle... :]
Ps:
Nie znam kolegi jeżdżącego nissanem bez zderzaka z przodu, jak zobaczył że go doganiam to zjechał na wewnętrzną więc mogłem go spokojnie wyminąć bez straty czasu,potrafił się zachować, Dzięki mu za to. Weź przykład z innych i zachowuj się jak trzeba, nie jesteś pępkiem świata.
Witam wszystkich, tak tak to ja z NISSAN'a bez zderzaka, mówiąc krótko: moim zdanie, wiedząc, że starty są na czas, a ja nie jadę czasówki tylko chce potrenować latanie bokiem, bo na torze jest bezpieczniej napewno niż w mieście to widząc samochód dojeżdżający mnie to wypadało by kulturalnie zjechać (niech jedzie) ja i tak nie muszę się gonić do mety bo po co... Ogólnie chce powiedzieć, że na torze też trzeba wykazać troche kultury bo inaczej napier..... na Ciebie i po co, a ja dostałem GRATKI z czego bardzo się cieszę i dzięki bardzo za to, że zauważyłeś mnie i napisałeś tutaj... PZDR
Ostatnio zmieniony przez WARIAT200sx Czw Maj 07, 2009 22:35, w całości zmieniany 2 razy
pilachgt, to jest do ogarnięcia wystarczy, że podejdziesz i powiedz o tym, że wyprzedziłeś kogoś i masz nr taki a taki... i wtedy od razu da się to skorygować
_________________ jeśli wszystko jest pod kontrolą to znaczy, że jedziesz za wolno