"Lewis Hamilton złapał gumę na ostatnim okrążeniu niedzielnego wyścigu w Monte Carlo! Gdyby Grand Prix nie zostało przerwane po 2 godzinach, a kierowcy pojechali normalny dystans 78 okrążeń...."
Dokładnie z tego co kiedys słyszałem to Robertowi od dawna podobały się Rajdy i na moje oko jak tak dalej pójdzie to będzie nowy szybbbki Rajdowiec
Swoją drogą pamiętam jak kiedyś dawno temu Roberta widziałem na Barbórce Warszawskiej (jechał chyba lancerem) i nieźle mu to wychodziło <spoko> Tak trzymać Robert <spoko> <spoko>
_________________ Łut łut łut łut łut!!!!!- Kto tam?- Odcięcie!
byłem dziś na testach F1 na Silverstone... Niesamowity dźwięk pędzącego bolidu <spoko> nie to co w telewizji... jedynym minusem jest jednie brak jakichkolwiek informacji, siedzisz na torze i nie wiesz kto jaki czas wykręcił, kto to jedzie (ja jedynie rozpoznałem Robercika po czerwonym kasku ) Dziś się dowiedziałem, że dla osób poniżej 16 lat (dzieci) można zdobyć bilet na wyścig za ok. 40 funtów, więc się chyba i na wyścig zabiorę
Wybiera się ktoś z Rajdowca na Grand Prix of Great Britain ??
no i z nowu musimy czekać z przełamaniem tej złej passy i do tego dwa tygodnie moze cos grzebną w tym sprzęcie i pomyślą nad tym co robią bo z tymi oponami na Q3 to mistrzostwo świata!!!!!
_________________ Łut łut łut łut łut!!!!!- Kto tam?- Odcięcie!