Trochę szczegółów - impreza będzie nietypowa bo w poniedziałek 18go maja.
Zbiórka uczestników o godzinie 9:00 na Torze Lublin przy ul. Zemborzyckiej.
Tam odbędą się dwie próby poprzedzone zapoznaniem z torem. Po ukończeniu drugiej próby zawodnik udaje się bezpośrednio na próbę nr 3 zlokalizowaną na parkingu przy stołówce Politechniki Lubeskiej.
Wpisowe 20zł studenci, 25 pozostali.
Zapisy w DS1 - p.1007
do dnia 17.05.09 (ostatecznie w przypadku wolnych miejsc w dniu zawodów).
Kontakt do organizatora 665-226-177
_________________ jeśli wszystko jest pod kontrolą to znaczy, że jedziesz za wolno
Irek, to nie jest RallySprint tylko rajd organizowany przez Politechnikę Lubelską w ramach juwenaliów.
mikae, a to nie jest z tym wpisowym tak, że studenci PL mają 20 zł reszta 25?
Ostatnio zmieniony przez misi3k6 Sro Maj 13, 2009 18:02, w całości zmieniany 1 raz
Witam wszystkich, jestem organizatorem tej imprezki. Zapraszam wszystkich do zapisywania się, jest to RallySprint z okazji juwenalii, oczywiscie jezeli ktos chce to moze wziąść udział samochodem terenowym. Odprawa o godzinie 9.00 na Torze Lublin przy ul. Zemborzyckiej. Kaski nie są wymagane, ilość starujących na razie jest niewielka, co do klas, to zostaną one utworzone jezeli będzie co najmniej 5 startujących w danej klasie. Czas imprezy jest uzależniony od od ilości chętnych. Zapraszam
Wpisowe dla studentów Politechniki Lubelskiej 20zł a dla pozostałych 25zł
Ostatnio zmieniony przez Pon Maj 18, 2009 20:22, w całości zmieniany 2 razy
Jedynie niedopracowana próba pod politechniką, ale chłopaki się na pewno starali i chwała Im za to.
W ogóle tak inaczej, bo i atmosfera lepsza jak do pubu na wyniki poszliśmy
Auto: Ford Fiesta
Wysłany: Sro Maj 20, 2009 06:46
Mi się podobało
Rozwaliły mnie tylko nieuzasadnione pretensje na temat próby pod PL (że ciasno i takie tam). Jakoś nikt kto miał słaby samochód nie protestował na torze, że próby są szybkie i samochody z dobrym odejściem będą miały przewagę
Z resztą niektórzy nawet kombiakiem całkiem sprawnie pokonali plac pod polibudą ale byli też mistrzowie prostej którzy strasznie się bulwesowali, że wymaga się od nich czegoś więcej niż tylko trzymania gazu w podłodze.