nie trzeba zadnej płyty... tyle lat tam jezdzilem i nawet miski nie rozwaliłem...
Tak trochę off-top, ma ktoś może do sprzedania kawał blachy z aluminium duraluminium, tak aby na kadetta starczyła?
Bo mam przeczucie że muszę ją założyć
Gorąco zapraszam do udziału w 7. KJS o Puchary Przewodniczącego Rady Miasta Chełm - 4. rundzie Mistrzostw Strefy Wschodniej PZM w KJS. Po ponad rocznej przerwie wznawiamy rywalizację w miejscu niemalże kultowym jakimi są byłe już niestety Zakłady Drzewne w Zawadówce. Tam po zatwierdzeniu przez OKSS planu zabezpieczenia próby będą miały maksymalną dozwoloną długość dwóch kilometrów. Poza tym próby będą się odbywały w zamkniętych obiektach Przedsiębiorstwa Robót Drogowych i Centrum Handlowego Wschód w Chełmie. W tych miejscach długość prób nie będzie przekraczała 1000 metrów, ale będą to próby w których "pachołki" będą wyznaczały tylko miejsce startu i mety. Nawierzchnia prób to w zdecydowanej większości "prawie" równy, pobrudzony asfalt. Urozmaiceniem asfaltu będzie fragmencik "leśny" w CH Wschód i "kamienisty" w PRD. Uroczyste zakończenie imprezy i wręczenie pucharów będzie tradycyjnie miało miejsce na głównej scenie Dni Chełma.
Zbiórka uczestników o godz. 9:30 w amfiteatrze w Kumowej Dolinie w Chełmie (wjazd do Chełma od strony Lublina, uliczka na skraju lasu obok salonu Skody). Właściwa rywalizacja oczywiście zostanie poprzedzona zapoznaniem z trasą. Regulamin imprezy i zapisy online na stronie Automobilklubu Chełmskiego.
Super że wraca Zawadówka, ale tam jest jazda
Ja również ZAPRASZAM WSZYSTKICH i chłopaków zPodkarpacia. Przyjeżdżajcie, a nie pożałujecie bo będzie ciekawy KJS !!!!
Poszukuję pilota na ten kjs. Czy byłby ktoś chetny?? <hejka> Przyjadę, odwiozę i nawet browara postawie <spoko> To mój pierwszy kjs wiec najlepiej ktoś z wiekszym doświadczeniem ode mnie Najważniejsze dla mnie dojechać do mety na kołach...najlepiej czterech