Do zielonej gory przyjechalem w sobote kolo 22.00 Co oznacza ze ominely mnie treningi czwartek/piatek/sobota:>
Mialem przed soba tylko 20 min treningu, dwie czasowki i FINAL by poznac tor . NIgdy wczesniej na nim nie jezdzilem kartem takze tymbardziej ciezko mi bylo sie odnalezc ale jakos tam poszlo, dzieki Markowi rame mialem ustawiona juz wczesniej takze bylo swietnie
Prawda jest taka ze te dwa treningi i czasowka byly po suchym... niestety ale jak okazalo sie stety Final rozgrywany byl w deszczu . Oczywiscie nie bylem mega szczesliwy bo nigdy nie jezdzilem po deszczu tym kartem- to raz , dwa - nigdy w deszczu nie jezdzilem po tym torze.. dlategoo nie bylem zbyt pewny siebie, dlatego z kolka na kolko bylo coraz lepiej az wkoncu....
Po 28 kolkach walki z Karolem i Markiem udalo sie wygrac co bylo szokiem dla mnie
Caly wyscig to chyba bylo jedno wielkie widowisko, duzo wyprzedzen udanych i nie udanych atakow zawodnikow bylo super!
i.... Zwyciestwo powiedzialbym nawet ze podwojne zwyciestwo a nawet potrojne bo i Toni pokazal klase !!!!!
Toni nowosad w easykart 60 zajal super 2 miejsce !
Jan Smaga kat.easykart 100 rowniez wykonal swietna prace i znalazl sie na podium 3 miejsce ! Bravo !
Klubowo Ak.Wschodni rowniez zwyciestwo !
Gratulacje...
Ciesze sie ogromnie bo nie spodziewalem sie takiego wyniku <spoko>
Ostatnio zmieniony przez DeeS6 Pon Cze 16, 2008 14:24, w całości zmieniany 1 raz
My tez w ten weekend bylismy w Zielonej Gorze na PPAiK i pani w Hotelu nas poinformowała ze sa zawody kartingowe.
Po dłuzszej rozmowie ikazało sie ze tam maja tez swojego "Wyrzyka" i tez ma chyba marek na imie
Dodam tylko ze taki wynik to oczywiscie zasluga Marka rowniez ktory swoje doswiadczenie przelal na ustawienia ramy/karta. W ostatniej chwili podjal sluszna decyzje co do ustawien i takim sposobem obaj mielismy swietnie przygotowane i przestawione ramy na deszcz ! Szacun !