Wysłany: Sro Cze 10, 2009 09:42 KJS Lubartów - V runda MSW - 21 czerwca
Automobilklub Lubelski jako organizator V rundy Mistrzostw Strefy Wschodniej, zaprasza wszystkich chętnych do wzięcia udziału w KJS pod honorowym patronatem Burmistrza Miasta Lubartów.
Impreza odbędzie się 21 czerwca (niedziela) w Lubartowie na próbach znanych uczestnikom z ubiegłego roku.
Zbiórka o 8:00 pod Strażą Pożarną na ul. Jana Pawła.
Wpisowe to 70 zł, 50 zł dla osób zrzeszonych, a dla członków A. Lubelskiego (z opłaconą składką) start bezpłatny. Szczegóły w regulaminie uzupełniającym.
Do zobaczenia!
czego AK Lublin nie potrafi zorganizować KJSa we własnym mieście??!!
To musisz założyć jakiś AK Lublin i wtedy sam sobie odpowiedzieć, bo jak na razie nie ma jeszcze takiego klubu. <lol>
A po drugie Twój AK Chełmski też dziwnym trafem organizuje imprezy poza swoim macierzystym miastem, jakim jest Chełm. Więc trochę konsekwencji i oburzaj się na swój klub za to, że robi imprezy w Lublinie!
Cały ten spór panowie trochę bez sensu jest. Każdy AK robi próby tam gdzie jest ciekawie i gdzie właściciel czy też władze miasta udostępnią plac. Chyba nie trzeba być wielkim działaczem żeby to zrozumieć...a KJS Lubartów z tamtego roku wspominam bardzo dobrze i pod względem organizacyjnym i w szczególności pod względem prób dlatego serdecznie polecam!!!!!!! <spoko>
_________________ "Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting." Steve McQueen
KU(#^&(% czy to wazne GDZIE ?? jak jest fajny KJS to dla mnie to nie problem pojechac 100KM nawet w jedna strone ... a takie czepianie sie jest dla mnie nie na mijscu trzeba sie cieszyc ze bedzie fajna zabara nowe doswiadczenia itp ... a w lublinie sam kiedys chodzilem za miejscowkami i placami ..... i powiem ze LIPA facet mi powiedzial ze nie da rady bo ktos przywali w 10 ton wegla na kupie to sie rozsypie i nikt nie bedzie teg osprzatal ........ , ja jestem za i pisze sie na KJS bo juz z rok czy prawie 2 lata nie bylem na zadnej tego typu imprezie,
panowie popierac i cieszyc sie
oj Cezar spokojnie chodzi o dobra zabawe i impreze
Auto: Ford Fiesta
Wysłany: Pią Cze 12, 2009 22:19
Z chęcią bym pojechał, ale niestety wypadła mi sprawa rodzinna Odległość dla mnie też nie ma znaczenia. Byłem w Rzeszowie to i do Lubartowa bym dał radę.
Życzę wszystkim dobrej zabawy i niskich krawężników