Ehh fajnie było.
Szkoda ze nei sprawdziłem ze po wczorajszym wypadku poleciała sruba z łapy skrzyni.
łapa puściła, urwało linki i 3 godziny wracalismy na 3 biegu do domu.
Wielkie podziękowania dla organizatorów za kawał naprawdę dobrej roboty !!
Trasy były fenomenalne - naprawdę zero pachołków i leciało się po trasie, świetny pomysł z objechaniem prób no wszystko było na naprawdę wysokim poziomie - oby tak dalej i więcej to w końcu może uda mi się ukończyć
Po nie udanym nawrocie na 5 próbie jakoś wybiłem się z rytmu i już na ostro po krawężorach zacząłem dawać efektem czego były mocno pogięte dwie felgi i zakończenie...
Dziękuje także za miłą atmosferę zawodnikom i za pomoc w ogarnięciu koła.
Trzymajcie się i do następnego
Ps. widzę nie tylko ja jeden nie dojechałem do końca <zly>
Ostatnio zmieniony przez Coobcio Pon Cze 15, 2009 02:18, w całości zmieniany 1 raz
super impreza tylko te nawroty nie bardzo zwłaszcza jak jest brak ręcznego ale i tak impreza była super wielkie dzięki dla sędziów i organizatorów za ich czyn społeczny <mrgreen>
super impreza tylko te nawroty nie bardzo zwłaszcza jak jest brak ręcznego ale i tak impreza była super wielkie dzięki dla sędziów i organizatorów za ich czyn społeczny <mrgreen>
Hehe ja już na liście rzeczy do zrobienia w aucie jako pozycję Nr1. mam napisane - zrobić rękaw
Przygladałem sie wczorja jak twoje auto jechało na 1 próbie i mam pytaniue nie byłbys w stanie obnizyc mocy maksymalnej kosztem przeniesienia jej wartosci na nizsze obroty.
20 koni mniej ale sporo nizej ułatwiłoby robote
Dół i tak ma mocny w zasadzie z dwójki można ruszać i jechać i tak gazu do deski na próbie ten wóz jeszcze nie widział... kiedyś im więcej gazu mu dawałem tym gorsze czasy robiłem - teraz nauczyłem się obchodzić z pedałem
Coś muszę zrobić z przednim zawiasem co by tak przodem nie wyjeżdzał, w moim drugim sprzęcie - czarnym jak latam to strasznie nadsterowny jest a ten czerwony zupełnie co innego.
Ostatnio zmieniony przez Pią Cze 19, 2009 20:48, w całości zmieniany 1 raz
Obrazek
Coś muszę zrobić z przednim zawiasem co by tak przodem nie wyjerzdzał, w moim drugim sprzęcie - czarnym jak latam to strasznie nadsterowny jest a ten czerwony zupełnie co innego.
może potestować troche z ciśnieniem w oponach i zbieżnością.... <bezradny>
_________________ "Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting." Steve McQueen
Wasyl 5 min w paintcie i masz taki wykres . A tak serio to widać że jest czym pojechać <cfaniak> . Czasy też byly dobre do czasu... Ale jak to mowią jak się nie wywrócisz to się nie nauczysz .
Ja tam po kjsie średnio zadowolony jestem. Co prawda nie cisnąłem strasznie ale nie wiedziałem że jadę tempem spacerowym . Trzeba trenować <tak> .
Aha i na koniec podziękowania dla organizatorów. Impreza i próby naprawdę super <spoko>
Zelazko, ale ja bym chciał, żeby mój silnik umiał tak rysować <mrgreen>
Nawet nie chodzi o moc, co o krzywą... Bajka
Co do KJS - załoga ze srebrnej corsy garażowanej w lesie też zadowolona
Jak wszystkie kjsy tak wyglądają, to jak najszybciej skończyć Kadeta i na trasy
mazur, mam parę emocjonujących fotek z akcji wyciągania Corsy z krzaków <spoko>.
Ogólnie impreza super a była by jeszcze lepsza gdybym mógł ją skończyć, a tak pech chciała, że skrzynia padła na 4 próbie :[ . Pozdrowienia dla organizatorów za kawał dobrej imprezy, a w szczególności dla Prezesa za zostanie Chełmianinem Roku, no i gratulację dla zwycięzców