mega ku** ciota... trasa chelm lublin przed piaskami... lece ok 100 km/h ok. godz 21 z naprzeciwka jedzie sznur samochodow i nagle jedno z aut zjezdza na moj pas centralnie na mnie... udalo mi sie uciec na pobocze i przeszedlem na styk... gosc chyba przysnal bo widzialem w lusterku jak odbil od krawedzi i zostal na drodze... mialem ochote zawrocic ale olałem to... udało sie...
_________________ Nie, nie, prędkość była OK... tylko zakręt trochę za ciasny.
"To jest pokolenie któro uczyło się jeździć na pachołkach... MY uczyliśmy się na zusie i zawadówce "
mega je*** ciota drogowa... bystrzejowice... srebrny civic (nowy) wyjechal mi z podporzadkowanej musialem uciekac do rowu.... panowie policjanci panem sie zajeli....
_________________ Nie, nie, prędkość była OK... tylko zakręt trochę za ciasny.
"To jest pokolenie któro uczyło się jeździć na pachołkach... MY uczyliśmy się na zusie i zawadówce "
No co zrobić, skoro mnóstwo ludzi nie potrafi się poruszać w ruchu drogowym i nie wie jak się pokonuje skrzyżowania równorzędne... Ciekawe jak oni w ogóle zdają egzaminy na prawko??