Pojawiły się fotki, ale pojawiły się też problemy. W niedzielę zezwoliliśmy trzem fotografom na wejście na tor stawiając za warunek przebywanie w miejscach bezpiecznych. Jednak nasze obserwacje i skargi kilku kierowców po raz kolejny przekonały nas, że fotografowanie możliwe będzie tylko z korony toru. Naprawdę bezpieczeństwo na imprezie jest najważniejsze, pomyślcie co bu się stało jak jakiś koleś z aparatem stał tam gdzie na wyścigu równoległym wypadła subaryna!!
A może wystarczyłoby krótkie przeszkolenie dla fotografów np. podczas odprawy? Ale fakt faktem - mi na 4. próbie włos sie jeżył na głowie kiedy mijałem fotografów stojących centralnie na wypadkowej z dużego łuku
jimmijump, świetna panoramka reszta też bardzo fajna, za numer 15. bardzo dziękuje w imieniu właściciela, jak poogląda Twoje zdjęcia to też by mnie najchętniej z kitowym obiektywem puścił na tor
Ja w niedzielę miałam 1/3 baterii tylko, więc nie pchałam się na tor, za to trochę z góry robiłam, zawsze to też jakaś odmiana Kilka zdjęć poniżej, reszta w galerii:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11. Wyścig na 1/8 mili w wydaniu 300 konnych potworków